Foto: Torvald Kvamme
Foto: Torvald KvammeVis mer

Best i test

CD-ROM-leseren er et produkt på høyden av sin levetid. Alle produktene støtter de etablerte standardene. Det som skiller mellom produktene er først og fremst ytelse og betjening.

Plextors 40X-leser er ikke bare testens raskeste CD-ROM-leser. Den har en gjennomtenkt utforming og betjening. Programmet Plextor Manager 96 gir deg full kontroll over enheten. Vi ble likevel aller mest imponert over Plextors evne til å lese en gammel og slitt CD-plate feilfritt i full fart. Vi kårer derfor uten problemer:

Plextor UltraPlex 40max til Best i test.

Med god ytelse og den praktiske frontspalten, blir Pioneer DR-A14S beste CD-ROM-leser med EIDE-grensesnitt. For deg som ikke vil betale prisen til en Plextor, er Pioneer det beste valget. Den har betjening for musikk-CDer i fronten og digital lydutgang bak.

Toshiba XM6402B er også en god og rimelig leser til en lav pris. Mitsumi FX322M er en av testens aller rimeligste lesere i tillegg til at den har god ytelse.

Gjør ditt eget valg

Til venstre på denne siden er det en link som er merket Finn din CD-ROM-leser. Der kan du finne frem til den CD-ROM-leseren som passer best for deg!