Best i test

Alle våre testede DVD-ROM-lesere er utmerkede produkter. De leser DVD-plater i stor hastighet og er enkle å betjene alle sammen.

Testvinneren leser DVD-plater med svimlende 16X-hastighet. Det gir gode marginer for filmavspilling og lynrask datahåndtering. Som CD-ROM-leser er den hele 40X. Det finnes ikke lenger CD-ROM-lesere som er raskere enn dette hvis vi tar CD-R- og CD-RW-ytelsen med i betraktning.

Vi kårer derfor:

Pioneer DVD-A05SZ til Best i test

Denne leseren har også den praktiske frontspalten som gjør det enkelt å sette inn og bytte ut CD/DVD-platene, og gir dem mer skånsom behandling.

Denne og alle andre DVD-ROM-lesere som selges i dag har dessverre sonesperre, men for de aller fleste enheter finnes det forskjellige måter å omgå dette på. Dette kan du lese om i denne artikkelen

Gjør ditt eget valg

Til venstre på denne siden er det en lenke som er merket Finn din DVD-ROM-leser. Med vår unike produktvelger kan du selv arbeide videre med resultatene fra vår testlab: Finn ut hvilke egenskaper som er viktige for deg, og se hvilken DVD-ROM-leser som passer dine behov!