Best i test

Inntil nylig var FrontPage 98 vår testvinner. Med lanseringen av 2000-versjonen falt faktisk FrontPage litt ned på vår liste, og best i test er derfor dent tidligere toer, HomeSite 4.

HomeSite er teksteditoren som ble til HTML-editoren for "alle". Den er trolig det beste verktøyet for de virkelige proffene, men det er også enkelt å komme i gang med, og det er gode muligheter for å arbeide med grafikk og HTML samtidig.

Les hele testen av HomeSite 4

Hakk i hæl

Nest best, og egentlig bare slått på målstreken, er det nye GoLive 4 fra Adobe. GoLive har mange funksjoner som HomeSite ikke har, f.eks. støtte for XML og ASP, men mangler like god støtte for Perl og ColdFusion.

GoLive retter seg mer mot det profesjonelle markedet hvor man ikke "snakker" HTML flytende, og det er på samme måte som HomeSite tvers igjennom solid.

Det som fører GoLive bak HomeSite er svak nybegynnervennlighet og litt for lite muligheter for å fintilpasse bestemte former for bruk, ved for eksempel enkle muligheter for programmering av makroer.

Sett opp din egen test

Husk at du har full anledning til å bruke vår database med karakterer og tekniske spesifikasjoner til å sette opp din egen test av HTML-editorer. Produktvelgeren er javabasert, og tar derfor litt tid å starte. Men det er verdt å vente, garantert!