Bedre piratfilmer med DivX 4.0!

Dette har mange filminteresserte ventet på. En ny versjon av DivX-kodeken er klar, og bringer mange forbedringer.

DivX har for lengst rukket å etablere seg som filmens svar på MP3. Filmene komprimert med dette formatet tar plass på én CD, og ligger på rundt 600 MB. DivX-komprimerte filmer blir lagret i .avi-format, og distribueres fritt gjennom tjenester som WinMX og eDonkey 2000.

I og med at stadig flere Internett-brukere får tilgang til ekstremt raske forbindelser, blir markedet for DivX stadig større. Det er nok ikke lenge til distribusjonen av DivX-filmer blir utsatt for samme type reaksjoner som MP3-programmer opplever.

Bedre kvalitet

Du kan avspille DivX-filmer gjennom de fleste mediespillere, som for eksempel Windows Media Player. Det eneste du trenger å gjøre er å installere kodek-tillegget, og avspillingsmuligheten blir aktivisert.

Bedre piratfilmer med DivX 4.0!

Det finnes flere mindre kjente spillere, som vi av erfaring vet fungere bedre med DivX enn tunge Media Player. The Playa og BS Player er to aktuelle alternativer som fungerer svært bra.

Den mest brukte versjonen av DivX-kodeken frem til nå har vært 3.11 Alpha. Mange har ventet på en oppgradering, og nå er versjon 4.0 endelig her. Programvaren er blitt skrevet om fra grunnen av, og nyhetene inkluderer, ifølge hjemmesiden til programmet, høyere ytelse på dekoding, fire ganger raskere enkoding, høyere bildekvalitet, støtte for oppløsning fra 16x16 helt opp til 1920x1280 (HDTV), og støtte for de aller fleste enkoding-applikasjoner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Laster du ned DivX 4.0, får du også med avspillingsprogrammet The Playa og programmet DivX Validator. Hele pakken er på kun 708 KB, og kan lastes ned helt gratis.

Du kan selv laste ned programmet fra DivX-hjemmesiden.