Bærbare til under 10 000

Etter at de stasjonære PCene nettopp fikk gjennomgå, har turen kommet til de bærbare. Se hva som nå sniker seg under den magiske grensen.

Vi hadde en gjennomgang av bærbare tidligere i sommer, da var det maskiner til bruk i sommeren som ble vurdert, selv om påskuddet - skolestart - ble trukket fram allerede da.

Nå er imidlertid tiden inne (eller ute) og det er høyaktuelt med en ny bærbar for mange.

Det har blitt lansert bærbare PCer til svært lave priser i det siste, og spesifikasjonene vitner klart og tydelig om dette. Dette kan være tilstrekkelig for svært enkel skolebruk og helt grunnleggende alminnelig hjemmebruk. Men så snart du prøver å kjøre flere programmer samtidig og veksle kjapt mellom disse stanger det.

Derfor har vi valgt en høyere prisklasse, som gir deg en bærbar maskin som er brukbar til det meste, og som kan vare en stund.


7 alternativer

I denne omgang presenterer vi 7 maskiner fra forskjellige leverandører. Flere var påtenkt og invitert, men på grunn av ferier og andre interne årsaker hos de andre leverandørene ble disse 7 med i denne sammenligningen.

Maskinene kommer – i alfabetisk rekkefølge - fra Acer, Cinet, Elitegroup, HP, Lenovo, Tundra (PSData) og Zepto (Netshop).

NB!

Husk at dette er en ren sammenligning av spesifikasjoner. Batteritid (når oppgitt) er basert på antagelser eller produsentens tall. Det er ikke garantert å være korrekt i forhold til våre målemetoder. Vi vil selvfølgelig måle nøyaktig under de fysiske testene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

--->Til Acer