Bærbare biler

Du har Opel, men drømmer om Ferrari. Løsningen er såre enkel.

Bærbare biler

  1. Fiiine bilder!


Ferrari, Koenigsegg, Lamborghini og Hummer har mer til felles enn å være våte gutte- (og kanskje jente-) drømmer med ratt og fire hjul. Samtlige har nemlig også alliert seg med mer eller mindre kjente maskinvareprodusenter fra dataverdenen for å fremme sitt design og merkevarenavn.

Hummer til lunsj, Hummer til kvelds!
Hummer til lunsj, Hummer til kvelds! Vis mer


Selv om det kan debatteres iherdig om hvorvidt det er kvaliteten, spesifikasjonene, bilmerket eller designet som selger PCene, er det nok ikke noen tvil om at dette er populære produkter. Akkurat som klær, smykker og mobiltelefon (eller bil, for den saks skyld) sier også valget av bærbar datamaskin noe om en som person, og det er også mer og mer synlig i en tid der våre portable venner tas med på jobben, toget, cafeen og i forelesningssalen.

Så dersom du ønsker å skille deg ut i mengden av bærbare PCer i sort og/eller sølvfarget plast, eller er lei av å se nok en Mac i hvitt, er det faktisk håp. Men du ikke kjøpe en Lamborghini-PC for å kunne flashe en gul bærbar på din lokale kro. Det finnes nemlig nettsteder som dette for deg som er mer opptatt av fargevalg enn pris (og norsk tastatur). Hvem vil vel ikke gi madamen en lilla Mac til jul?

Og mens de mer tålmodige av oss stille og rolig venter på en grønn og glinsende bærbar Jaguar, kan vi trøste oss med en kort og grei gjennomgang av noen gamle og nye modeller i bilder --->>

Vet du forresten om noen andre kule bærbare? Post gjerne en lenke i duskusjonstråden under!