Bærbar-tilbud til 10.000 kroner

Litt forsinket og i litt annen stil enn du er vant til - men PC-tilbudene på DinSide Data fortsetter i samme ånden som før. Trenger du en bærbar PC og har ti lapper til disposisjon, får du mange gode tilbud her!


Det er nå en stund siden salget av bærbare maskiner gikk forbi stasjonære. I takt med forandring i trender må nødvendigvis også DinSide Data forandre litt på noen av sine vante spalter, som for eksempel beste PC-tilbud.

Helt dramatiske omveltninger vil det ikke bli, men vi vil begynne med å skifte fokus fra å hovedsakelig se på stasjonære PCer i våre tilbud, siden det jo faktisk er flere som er ute etter bærbare datamaskiner.

Dette betyr dog ikke at vi vil slutte med stasjonære PC-tilbud, men de vil altså ikke komme like ofte som før.

Nye regler

Bærbar-tilbud til 10.000 kroner


For å unngå problematikken med å anbefale "papirtilbud", som jo mange fikk merke i høst, velger vi å ikke direkte plukke ut noen favoritter denne gang. I stedet er det dere som skal få lov til å stemme frem de tilbudene dere mener er mest interessante.

Les om tilbudene her før du stemmer -->

Men en viss kontroll vil vi ha uansett. Er det ett eller to tilbud vi mener er blant de aller beste vil vi ta de inn uavhengig av plassering i henhold til antall mottatte stemmer.

Altså betyr dette at først når en datamaskin er stemt fram, plukket ut, mottatt hos oss og testet fysisk vil vi kåre det beste tilbudet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

November - 8 knall-PCer til 10.000 kroner

Stem her!

Hvilke tilbud skal vi ta inn? (Avsluttet)
Datakjeden - HP Pavilion dv6184ea(17%) 285
Dell - Inspiron 6400(16%) 268
Mamoz - Acer Aspire 5114WLMi(15%) 246
Netshop - Zepto Znote 6214W(13%) 220
MPX - HP Pavilion dv6184ea(12%) 195
PSdata - ASUS F3T(11%) 187
Multicom - MultiNote Compal HEL80(7%) 121
PCutstyr.no - ASUS A7M(7%) 113
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Datakjeden, Dell, Mamoz, MPX, Multicom, Netshop, PCutstyr.no og PSdata har denne gangen kommet med tilbud. Vi har i grunn, bortsett fra å utelukke ultraportable i denne omgang, gitt butikkene frie tøyler til å bruke "egne" eller mer kjente merker. Så vi har tilbud med Acer, Asus og HP i tillegg til Dell, Multinote og Zepto.

Alle tilbudene har Intel Core 2 Duo eller AMD Turion 64 X2 - begge deler er dobbeltkjerneprosessorer for bærbare datamaskiner. Noen av maskinene har vi hatt til test tidligere, men kommer nå sterkere tilbake med oppgradert innmat fra sist.

Om operativsystem

Når du nå kjøper datamaskin med Windows som er "Vista Capable" får du rabatt på oppgradering til Vista senere. Ikke bare gjelder dette de større selskapene, men også Multicom og Netshop tilbyr dette til sine modeller. Altså gjelder dette for samtlige tilbud, men merk at det er en forskjell i pris på om du har XP Home eller XP Media Center fra før. Mer om dette kan du lese på ITavisen.no.
NB! Når det gjelder Dell er dette kun for engelske versjoner av operativsystemet!

Klikk her for å komme til de første tilbudene -->