ATIs nye skjermkort optimalisert for Pentium III

Den nye skjermkort-familien til ATI, basert på RAGE 128-brikken er nå optimalisert for å utnytte Intels nye Pentium III-prosessorer. Selskapet lover blant annet forbedringer på 3D-området.

RAGE 128-familien består av blant annet RAGE Fury, RAGE Magnum, XPERT 128, XPERT 99 og All-In-Wonder 128-kortene. RAGE-prosessoren regnes for å være en av de raskeste 2D/3D-brikkene på markedet i dag. Produsenten har nå avslørt at ATI har jobbet sammen med Intel for å sikre full kompatibilitet og full utnytelse av multimedia-fuksjonaliteten til Pentium III.

Dataspill-interesserte går en lys fremtid i møte hvis man skal tro produsentene. Pentium III kommer nemlig med en rekke nye multimedia-instruksjoner som gjør 3D-ytelsen enda bedre. RAGE 128 er skreddersydd for disse instruksjonene, som vil gi brukere økt ytelse og visuell kvalitet på dataspill og 2D-applikasjoner.

For videoentusiaster

ATI-kortene gjør det mulig å ta opp video i MPEG-2 format i sanntid uten tilleggskort. Videofunksjonene vil også bli utvidet takket være Pentium III-optimaliseringen.

Det er ventet at RAGE 128-baserte kort vil være tilgjengelige i Norge i løpet av mars. Vi vil selvsagt teste produktene så snart de er leveringsklar fra importøren.