Asono DVDX70

Den er ikke bare slank og lekker, den er også den klart mest stabile og raskeste DVD-spilleren med DivX-støtte vi har testet. Og vi har testet det meste som er tilgjengelig på det norske markedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Asono er blant Norges aller største leverandørene av MP3-spillere, men importerer og selger annet AV-utstyr fra Asia, deriblant DVD/multimediespillere. Asono DVDX70 er multimediespiller som takler svært mange formater, som foruten DVDer fra alle soner inkluderer filmformatene DivX (3.11-5), Xvid, MPEG-1 og MPEG-2 direkte fra brente DVD/CD-plater, musikkformatene MP3 og WMA, samt bilder i JPG-format.

image: Asono DVDX70I motsetning til mange andre spillere vi har testet, har denne spilleren en rekke tilleggsfunksjoner knyttet til de forskjellige fil-formatene, noe som gjør denne spilleren ekstra interessant.

Her er en kjapp oppsummering av de viktigste egenskapene:

  • Støtter DVD, SVCD, VCD, musikk-CD, MP3, WMA, DivX, MPEG-1, MPEG-2 samt JPG og Kodak Picture CD
  • Støtter progressive scan
  • Sonefri DVD-avspilling
  • Komponent-utgang, S-video, scart, optisk og koaks-utgang for Dolby Digital/DTS/LPCM Digital audio
  • Innebygd Dolby Digital dekoder
(Klikk her for flere tekniske spesifikasjoner)

Norsk distributør er Asono, veiledende pris på spilleren er 1.490 kr inkl mva.

(klikk på bildet for større utgave)
(klikk på bildet for større utgave) Vis merLekkerbisken

Spilleren er ikke mer enn 4,6 cm høy, og måler 42 cm i bredden og 24 cm i dybden. Den er speilblank i fronten, og for øvrig er det brukt matt grå plast, lokket er i metall. DVD-skuffen har også slim design, og består av gjennomsiktig plast. Stilig. Foruten av/på-knappen er det bare tre andre knapper på selve spilleren; start, stopp og pause. Resten styres fra fjernkontrollen. Knapper for forrige og neste hadde ikke vært dumt.

Det er også en LCD i fronten, med blå tekst/tall. Elegant. Her vises blant annet tid, spornummer og medietypen som avspilles.

Les alt om våre erfaringer med spilleren
Se bilder fra menyene

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!