Årets siste bærbar-tilbud

Det er jo den tiden på året, og noen vil sikkert ringe julen inn med en ny bærbar.

Flere ganger i året inviterer vi en rekke nettbutikker til å være med på våre "beste PC-tilbud" - en prestisjefylt PC-sammenligning der butikkene uavhengig av hverandre forsøker å komme med det mest attraktive PC-tilbudet. Dette har i en årrekke resultert i gode og rimelige datamaskiner for våre lesere.

Tidligere i vinter lot vi dere få bestemme hvor store og hvor dyre bærbare vi skulle satse på denne runden - og endte på "vanlig" størrelse (14-17 tommer) og pris mellom syv og åtte tusenlapper.

Det resulterte i følgende åtte tilbud:

Oppdatert: PS' tilbud er ikke lenger tilgjengelig og utgår derfor.

Ikke overraskende er det "mest-for-pengene"-størrelsen på 15,4 tommer som er enerådende. Men det har vært en grei spredning i modellvalg, og prisene varierer litt. Makspris er altså 8000 kroner, men den billigste maskinen koster en tusenlapp mindre.

Din stemme teller
Testen er som vanlig delt inn i to runder. Nå først får du servert alle tilbudene og kan se over spesifikasjonene (samt våre kommentarer). Etterpå vil vi at du skal hjelpe til med å stemme frem tilbudet - eller tilbudene - vi skal ta inn til test. Først da kårer vi det beste tilbudet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Årets siste bærbar-tilbudDatakjeden, Komplett.no, MPX, Multicom, Netshop, PCutstyr, PS.no og Zepto er med i oversikten denne gang.

Valg av merke og modell har vært helt opp til butikkene, med en pris begrenset oppad til 8000 kroner. Tilbudsmaskinene kommer denne gang fra Acer, HP, Packard Bell og Toshiba, mens Multicom og Zepto sam vanlig stiller med sine egne modeller.

Tilbudene presenteres alfabetisk, så først ut er Datakjeden og Komplett.no -->

[Ugjyldig objekt (debatt)]