Årets beste MP3-spillere

SIKRE GAVER: Tre modeller har gjort spesielt inntrykk blant alle vi har testet i år!

«I motsetning til tidligere år har vi ingen harddisk-baserte spillere på vår anbefalings-liste. Det henger sammen med at det knapt finnes slike på markedet lenger.»


Mens stadig flere av oss velger å bruke mobiltelefonen når vi skal lytte til musikk på farten, finnes det fortsatt et stort utvalg av dedikerte MP3-spillere på markedet.

Enkelte av dem byr på langt bedre funksjonalitet enn de fleste mobiltelefonene, og ønsker du ordentlig stor lagringsplass til musikk og video, kommer de fleste mobiltelefonene raskt til kort.

I løpet av året har vi testet de fleste av de mest populære modellene på markedet. Enkelte av dem har gjort et bedre inntrykk enn andre, og bør være sikre kort dersom du vurderer å gi bort en MP3-spiller i julegave.

Og i motsetning til tidligere år har vi ingen harddisk-baserte spillere på vår anbefalings-liste. Det henger sammen med at det knapt finnes slike på markedet lenger. Flash-baserte spillere er, med unntak av iPod Classic, nærmest enerådende på markedet.

Creative ZEN X-Fi

Årets beste MP3-spillere


Denne modellen har ikke bare godt med lagringsplass, den har dessuten en kortspalte som gjør det mulig å utvide den ytterligere. Toppmodellen kan dessuten spille av musikk du har liggende på PCen din - trådløst. Av alle modellene vi har testet, er dette blant dem som byr på best lydkvalitet.

Les testen vår her.

Testresultat

Zen X-Fi 16GB

Meget god lyd, massevis av funksjonalitet, trådløst nettverk, kortleser, bruker standardkabel

Knappene burde vært bedre merket, må bruke programvare for å få med albumbilder

Se alle våre tester


Sony Walkman NWZ-S730F

Årets beste MP3-spillere


En annen modell som definitivt bør være med i betraktningen dersom du er ute etter best mulig lydkvalitet, er Sony Walkman NWZ-S730F. Modellen oppnådde nesten en sekser på terningen vår da vi testet den i høst, og er den første vi har testet som byr på aktiv støydemping.

Artikkelen fortsetter under annonsen

OPPDATERT: Denne spilleren ser ut til å være utsolgt over alt. Fra Sony får vi opplyst at de mottar et nytt parti spillere førstkommende fredag, og at første nettbutikk som mottar enheter er netshop.no.

Les vår test her.

Testresultat

NWZS739FB

Super lyd, rask respons, flott design, kompatibel med det meste, brukervennlig

Mangler norsk menyspråk, treg overføring

Se alle våre tester


iPod Touch 2G

Årets beste MP3-spillere


Andre generasjons iPod Touch blir en garantert suksess under et hvert juletre. Utrolig enkelt grensesnitt, berøringsskjerm, trådløst nettverk, Internett, YouTube med mer, er bare noe av hva denne multimediedingsen kan by på.

Les vår test her.

Testresultat

Apple iPod Touch

Svært funksjonsrik, enkel å bruke, solid utførelse

Begrenset formatstøtte, krever iTunes for overføring

Se alle våre tester


Les også: Her er årets beste mobiltelefoner