Apple straks klar med Spotify-konkurrent?

Stenger streamingtjenesten LaLa 31. mai.

Apple sliter med å komme til enighet med plateselskapene om en ny strømmetjeneste, ifølge flere kilder.
Apple sliter med å komme til enighet med plateselskapene om en ny strømmetjeneste, ifølge flere kilder. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helt siden Apple kjøpte opp streamingtjenesten LaLa i høst, har det gått rykter om at selskapet ville lansere en Spotify-konkurrent. Spotify er en nettjeneste som lar deg lytte til millioner av sanger gratis, kun avbrutt av reklame mellom enkelte sanger. For 99 kroner måneden slipper du reklamen helt.

LaLa er også en internettbasert streamingtjeneste, men i motsetning til Spotify har man ikke fått tilgang til annet enn musikken man har lastet opp.

Les også: Spotify oppgradert - les om de nye funksjonene

Legges ned

Ryktene om en webbasert iTunes, der brukerne får tilgang til musikken de har kjøpt overalt, har fått ny fart når LaLa i dag annonserer at de vil legge ned tjenesten fra 31. mai, og at det ikke lenger er mulig å registrere seg som bruker. Eksisterende brukere kan benytte tjenesten frem til denne datoen, skriver selskapet i en kortfattet melding på LaLa.com:

 Foto: Skjermbilde av LaLa.com
Foto: Skjermbilde av LaLa.com Vis mer
Om Apple vil videreutvikle LaLa-modellen og la deg logge på for å høre sangene du har kjøpt hvor enn du befinner deg i verden, eller slå på stortromma og tilby en Spotify-modell, er foreløpig ikke kjent, men vi forventer at de kommer med offisiell informasjon om kort tid.

Les også: Nå blandes Spotify og iTunes