Her er den, nye iPad Mini.
Her er den, nye iPad Mini.Vis mer

Apple presenterer iPad mini

Vi følger Apple-pressekonferansen direkte.

Det er bare en drøy måned siden Tim Cook og resten av Apple-gjengen gikk på scenen for å vise frem iPhone 5, og i kveld er det duket for nok en seanse.

Etter alle solemerker blir det kvelden der en mindre utgave av iPad blir presentert for allmennheten, men den alltid så hete ryktebørsen peker også på at det er flere ting som kan dukke opp i kveld.

Blant annet er det lenge siden iMac ble oppdatert, og det ryktes også om at Cook kan komme til å vise frem en 13"-utgave av Macbook Pro med høytoppløselig skjerm.

TEST: Apple Macbook Pro (Retina)

Vi følger pressekonferansen live

Har du en Apple TV hjemme, kan du følge pressekonferansen på direkten via en egen "special event"-kanal. Men siden ikke alle har Apple TV (eller vil følge med i flere kanaler), vil vi selvsagt dekke pressekonferansen direkte her på DinSide også.

Som vanlig tar vi også i mot spørsmål eller kommentarer underveis.

I vinduet under får du løpende oppdateringer, der det nyeste innholdet til en hver tid ligger på toppen.

NB! Boksen oppdaterer seg selv, så du trenger ikke å oppdatere denne artikkelen.

Dersom du skroller nedover i ruta for å se hva som har skjedd tidligere, vil ikke vinduet automatisk hoppe til toppen igjen når det har kommet nye oppdateringer – trykk da på "oppdater live"-knappen (eller skroll vinduet til toppen) for å gjenopprette automatisk oppdatering.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi tar også i mot kommentarer underveis. La oss for ordens skyld understreke at vi må begrense antall kommentarer fra leserne for å holde fokus på det som blir presentert, så ikke bli lei deg om din ikke kommer med. I tillegg har vi et øye på emneordet #appleNO på Twitter.

(Skulle du sitte på en nettleser som ikke støtter iframes, kan du følge livedekningen her.)