Aopen klar med Pandora

NYHET: Aopen har utviklet en PC som ligner Mac Mini på en prikk. Maskinen kommer i butikkene før jul, til en meget gunstig pris.

Aopen Pandora ble først vist på Computex i Taiwan i sommer, og i følge nettstedet Legit Reviews skal Pandora ha et eksteriør som lett kan forveksles med Mac Mini. Størrelsen ser også ut til å være lik, omtrent som en matboks.

Enkelt og rimelig

PCen blir utstyrt med en Celeron M-prosessor på 1,3 GHz, 256 MB DDR2 SDRAM, 40 GB harddisk (2,5 tommer), og blir solgt enten med Linux eller Windows XP installert. I følge nettstedet vil Pandora kun bli solgt komplett med skjerm, mus og tastatur.

På baksiden er det DVI-utgang, en PS/2-port, ethernet, 1 x Firewire, 2 x USB, samt minijack lyd inn/ut. Strømforsyningen er ekstern, noe som skulle bety en meget stillegående maskin.

Din mening

Hva velger du? (Avsluttet)
Mac Mini(36%) 287
Aopen Pandora(33%) 259
Ingen av delene, dette er leketøy!(31%) 242
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Forventet utsalgspris for Linux-utgaven er 399 dollar, eller rundt 2.500 kroner(!), skal vi tro Neowin.net, og 499 dollar for Windows XP-utgaven, ca 3.000 kroner. Hvis det medfører riktighet, er det ekstremt rimelig med tanke på at skjerm, tastatur og mus er inkludert i prisen.

Aopen Pandora ventes i amerikanske butikker før jul, og vi venter spent på når den blir tilgjengelig her hjemme.

Flere detaljer:
Legit Reviews.