Alle snakker om Bill!

Mye har blitt sagt om Bill Gates, og kanskje særlig i løpet av det siste døgnet. Vi gir deg en liten smakebit av uttalelser, fra det seriøse til det humoristiske slaget. Samtidig kan du si din mening om Gates og Microsoft-saken i vår diskusjon!

Bill Gates må visst finne seg i at han diskuteres på alle nivåer. Og det er mange som har en mening om mannen som skapte Microsoft. Vi har plukket ut et knippe kommentarer vi har sett på nettet etter at det ble kjent at Gates nå gir fra seg posisjonen som Microsofts toppleder til Steve Ballmer, og selv vil fokusere mer på programmering.

Nedenfor kan også du si din egen mening om saken!

Men, som seg hør og bør, først ute med en uttalelse er hovedpersonen selv, Bill Gates – verdens rikeste mann:

 • Jeg går tilbake til det jeg elsker mest – å fokusere på teknologier for fremtiden. Dette var en personlig avgjørelse, en jeg har diskutert med Steve og styret vårt en stund..... Steves forfremmelse vil gi meg anledning til å dedikere all tiden min til min lidenskap – å utvikle fremragende programvare og legge strategier for fremtiden, og ta vare på og samarbeide med teamet som hjelper Steve.
  (oversatt fra amerikanske PC World)
 • Ballmer er en veldig dyktig leder, og Gates er et geni når det gjelder teknologi. Jeg er interessert i å se hva som skjer.
  - USAs president Bill Clinton til TV-kanalen CNBC
  (oversatt fra ZDNet)
 • Uh-oh... Hvis du syntes Microsoft programvare var dårlig tidligere, bare tenk deg hva som kommer til å skje nå som Gates kan vie ALL sin tid til å ødelegge den.
  - Michael Maginnis, senior systems engineer og ZDNet News-leser
  (oversatt fra ZDNet)
 • Og nå er det din tur! Hva er din mening om Bill Gates nye stilling, Microsoft-saken og hvordan forandringene vil påvirke deg som forbruker i fremtiden? Vær så god, podiet er ditt: