Chattevinduene er svært oversiktlige
Chattevinduene er svært oversiktligeVis mer

Alle prateprogrammene i ett!

Er du glad i å chatte, eller sende meldinger til nettvenner? Det er lett å bli forvirret blant de mange prateprogrammene, men vi har funnet en perfekt løsning: Trillian

Det finnes mengder av prateprogrammer, men bare noen få av dem byr på nok funksjonalitet til å tilfredstille alle. Blant de mest populære finnes ICQ, AOL Instant Messenger, MSN Messenger og Yahoo! Messenger. Trillian kombinerer disse fire under ett grensesnitt, med rask og praktisk tilgang til de mest brukte funksjonene i alle programmene.

I tillegg til dette kan du også bruke Trillian til å koble deg til IRC-nettverket, noe som betydelig øker mulighetene for kommunikasjon.

Programmet finnes i to versjoner - gratis og Pro. Pro-versjonen koster 25 dollar (rundt 189 kroner), og gir deg tilgang til flere funksjoner som er spesielt designet for bedriftsbrukere. Grensesnittet er også annerledes enn i gratisversjonen, skreddersydd for profesjonelle brukere. Funksjonaliteten kan også utvides ytterligere med plugi-ins.

Alle prateprogrammene i ett!


Gratisversjonen, med nummer 0.74, er selvsagt på ingen måte dårlig - bare enklere. Du får som sagt rask tilgang til fire chatteprogrammer og IRC fra ett grensesnitt, og det fungerer svært bra. Du blir bedt om å taste inn opplysninger om brukernavn for alle fire programmene under installasjonen, og alle innstillinger kan raskt endres ved et senere tidspunkt. Du kommer inn på de forskjellige nettverkene med ett knappetrykk, og da er det bare å chatte i vei. Dine kontakter blir heldigvis automatisk overført.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Programmet har også støtte for skins, slik at du kan fritt forandre utseendet.

Fungerer ypperlig

Vi er kjempefornøyd med programmet, det eneste minuset er egentlig at noen av de mest avanserte funksjonene og instillingene til de respektive programmene når du ikke via Trillian. Men er du gald i å være sosial på nettet og chatte med venner og fremmede, er Trillian kanskje det nærmeste vi kommer en perfekt løsning.

Du kan laste ned programmet fra denne adressen, og det er på 2.2 MB.