ADSL fra A til Å

Tidligere i dag svarte Eirik Øiestad, informasjonssjef i Nextra, og Espen Bredeford fra kundeservice på spørsmål om Telenor ADSL fra DinSides lesere.

Mer enn 300 spørsmål kom inn, og alle er dessverre ikke besvart. Dersom du har sendt inn et spørsmål ekspertene ikke besvarte, er likevel godt mulig at du kan finne svaret i listen til høyre.

Svarene vil ligge på denne siden og fungere som et oppslagsverk for deg med ADSL-spørsmål. Diskusjonen nederst vil fortsette de nærmeste dagene, så det kan fortsatt lønne seg å stikke innom.

Disse svarte

Lurer du på om ADSL er den rette Internett-tilknytningen for deg eller om hvordan du kan sette opp en ruter i din egen stue? Til å svare på disse og flere spørsmål fikk vi Espen Brendeford som til daglig jobber med Internett-support i Nextra.

Lurer du på hvilke planer Nextra har for ADSL i tiden som kommer, eller om ADSL er en teknologi som vil vare? Alle utenom-tekniske spørsmål ble besvart av informasjonssjef Eirik Øiestad.

Nytt ekspertpanel

I mars vil vi ha et nytt tema, med nye eksperter. Vet du om temaer eller firmaer du kunne tenke deg å "grille"? Kom gjerne med forslag om hvem du synes vi burde invitere til neste måneds utspørring.