Acronis TrueImage 10 - gratis

Det populære backup-programmet gis bort gratis i en begrenset periode.

OPPDATERT: Acronis har nå fjernet nedlastingslenkene, men du kan fortsatt få en gyldig registrerings-nøkkel via siden vi har lenket til. Selve installasjonsfilen TrueImage10.0_s_en.exe må du se etter andre steder.

Acronis TrueImage er et av de mest brukte programmene for å kopiere hele harddisker og partisjoner, enten for å ha en sikkerhetskopi, eller fordi man ønsker en enkel måte å overføre alt innholdet på en harddisk til en annen, for eksempel ved oppgraderinger.

Programmet har en rekke andre funksjoner også, inkludert vanlig sikkerhetskopiering av dokumenter og brukerfiler, enten manuelt eller til fastsatte tidspunkt.

Ikke siste versjon

Den nyeste versjonen er TrueImage 2009, og ble lansert høsten 2008. Den byr blant annet på et helt nytt Vista-inspirert grensesnitt og en del nye funksjoner som du kan lese mer om i denne artikkelen.

Hvis du derimot ikke ser noe behov for nyhetene, har du nå muligheten til å skaffe deg en tidligere versjon av løsningen helt uten kostnad. Det er snakk om TrueImage versjon 10, som er et par år gammel. Samtidig får du en spesiell rabatt dersom du skulle bli fristet til å oppgradere til nyeste versjon.

Acronis True Image Home 10 er nå gratis.
Acronis True Image Home 10 er nå gratis. Vis mer

(Fortsetter under bildet)

Regn med venting

For å få tilgang til gratisversjonen krever Acronis først at du registrerer deg som bruker, og det har vært stor pågang fra brukere som ønsker å skaffe seg et gratiseksemplar. Da DinSide testet registreringen tidligere i dag, var det mye forsinkelse, og vi måtte prøve flere ganger før vi "kom igjennom".

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du vil etter hvert få en epost med serienummer. Deretter må du logge deg inn på Acronis-kontoen din, og via "My account" kan du liste ut registrerte produkter. Der vil du finne nedlastingslenke.

For de tålmodige er veien til til registreringsskjemaet her.

OPPDATERT: Acronis har nå fjernet nedlastingslenkene, men du kan fortsatt få en gyldig registrerings-nøkkel via siden vi har lenket til. Selve installasjonsfilen TrueImage10.0_s_en.exe må du se etter andre steder.