Acer klar med 3D-bærbar

Acer lanserer bærbar PC som gir helt spesielle visuelle opplevelser.

Acer klar med 3D-bærbar
Publisert
Sist oppdatert

Stockholm, DinSide Data: Vi skal ikke spekulere i hvorvidt dette kommer til å bli allemannseie, men det ser unektelig ganske kult ut.

Vi snakker om en bærbar PC der bildene og vinduene svever utenpå hverandre, og der bildet på den tynne skjermen ser ut til å være minst en meter dypt.

Modellen som er førstemann ut heter Acer Aspire 5738D, og du får ikke særlig glede av effekten med mindre du bruker de medfølgende 3D-brillene. Den tredimensjonale opplevelsen har blitt mulig takket være disse, i kombinasjon med et LCD-panel som er utstyrt med en spesiell 3D-film.

Programmer følger med

Ferdig installert ligger en pakke bestående av multimediespiller, bildeviser og noen 3D-spill.

Slik ser bildet ut uten briller.
Slik ser bildet ut uten briller. Vis mer


Mediespilleren sørger for at bilder og videoer automatisk får 3D-effekter, og det følger også med et verktøy som i følge Acer skal gjøre det mulig å få 3D-effekter også i spill og applikasjoner som støtter DirectX 9 og nyere.

Acer Aspire 5738D ser ellers helt normal ut, og kan brukes som en vanlig bærbar.
Acer Aspire 5738D ser ellers helt normal ut, og kan brukes som en vanlig bærbar. Vis mer


PC-en kan også brukes uten 3D-effekter, og da som en "vanlig" bærbar med 15,6" skjerm med oppløsining på 1366 x 768 piksler, Intel Core 2 Duo -prosessor, 2 eller 4 GB minne, og harddisk på inntil 500 GB.

Grafikkortet er et ATI Mobility Radeon HD 4570 med 512 MB DDR3-minne.

Kun Windows 7 som gjelder

Vekten på maskinen er 2,8 kg, og batteriet skal holde til rundt 3,5 timers bruk før det må lades. Modellen leveres kun med Windows 7 Home eller Basic (64bit), og skal være på vei ut i butikkene nå. Priser er foreløpig ikke kjent.

Les også: Minibærbar med 4 GB minne og 500 GB harddisk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer