Dinsides nye Youtube-kanal

Abonner på Youtube, vinn mobiler og stæsj!

Vi har fått oss egen Youtube-kanal, og feirer ved å gi bort ni dingser til ni lesere. (Avsluttet!)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OPPDATERT: Tusen hjertelig takk for alle bidrag! Over 600 lesere har sendt oss sine svar, konkurransen er nå avsluttet og vinnerne blir kontaktet fortløpende på e-post så raskt vi klarer.

Som det første, store, norske mediehuset har Aller, inkludert Dagbladet og Dinside, begynt å bruke Youtube for å publisere videoer.

Dette betyr to ting for deg: Videoer på Dinside.no vil alltid fungere plettfritt uansett hva slags dings du leser oss på, og Dinside har fått en Youtube-kanal du kan abonnere på. Hva vi byr på ser du i videoen øverst.

Lanseringen har vært av den «myke» sorten, så foreløpig har vi ikke spesielt imponerende abonnementstall å vise til. Men vi vil gjerne ha flere, samt lære mer om hva folk ønsker seg fra kanalen vår.

Derfor lokker vi deg herved med gratis stæsj!

ALT SKAL BORT: Her ser du bordet med dingser vi skal gi bort. Fire telefoner, ett nettbrett og diverse annet stæsj du finner i faktaboksen nedenfor. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
ALT SKAL BORT: Her ser du bordet med dingser vi skal gi bort. Fire telefoner, ett nettbrett og diverse annet stæsj du finner i faktaboksen nedenfor. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Slik deltar du

Produkter som testes hos Dinside blir som hovedregel returnert til produsenten. Men av og til blir noen av diverse grunner liggende på kontoret; alt fra kostbare mobiltelefoner til små bluetooth-høyttalere.

Før jul vil vi gi bort ni av disse dingsene til ni heldige lesere/seere, og slik kan du bli én av dem:

  1. Gå inn på Youtube-kanalen vår og abonner. Abonnerer du allerede? Topp! Da kan du gå videre til neste punkt.
  2. Skriv en e-post til ole [alfakrøll] dinside [dått] no, eller ved å bare trykke på navnet øverst i artikkelen.
  3. Her skriver du hva brukernavnet ditt på Youtube er, hva du har lyst til at Dinside skal gjøre mer av på Youtube og hvilken av Youtube-videoene vi allerede har ute som ligger tettest opp mot dette. E-posten må altså inneholde tre ting, som kreves for å være med i trekningen.

Dette vinner du

Dinside plukker ut ni heldige vinnere fredag om én uke, altså 2. desember. Og vinnerne vil kontaktes fortløpende.

Førstemann vi trekker ut kan velge ett produkt fra øverste hylle – altså hva hun vil av alt vi gir bort. Andreplassen får velge fra de resterende, og så videre, og så videre – til hele bordet er tomt.

Vinnerne vil kontaktes på e-postadressen dere brukte.

For ordens skyld viser vi til Youtubes generelle konkurranseregler, og påpeker i tråd med disse at Youtube i seg selv ikke har noen verdens ting å gjøre med denne konkurransen. Ikke produsentene av produktene, heller.

Lykke til!