Laster du ned appen før 15. februar gir Box deg 50 GB gratis nettlagring.
Laster du ned appen før 15. februar gir Box deg 50 GB gratis nettlagring. Vis mer

50 GB gratis nettlagring til iPad- og iPhone-eiere

Krever bare at du laster ned en app innen 15. februar.

Publisert
Sist oppdatert

En av de mest etablerte nettskytjenestene, Box, gjør nå et fremstøt for å få flere brukere av iPad og iPhone til å benytte seg av deres nettlagringsløsning.

Dersom du laster ned den nyeste utgaven av Box-appen får du automatisk 50 GB gratis lagringspass. Tilbudet gjelder både eksisterende og nye Box-brukere.

Box har også Windows og Mac-klientprogramvare, og har man lastet ned appen vil de 50 gigabytene også være tilgjengelig på andre plattformer.

Programvaren for Windows og Mac sørger for at mapper synkroniseres mellom nettskyen og mellom enhetene dine, på samme måte som for eksempel Dropbox, Google Drive og SkyDrive. Man kan også enklet dele filer og mapper med andre fra nettskyen.

Men denne begrensningen bør du være klar over!

50 GB gratis nettlagring til iPad- og iPhone-eiere


Tilbudet har imidlertid en begrensning, nemlig filstørrelsen. Filer som er mer enn 250 MB store blir nemlig utelatt. Skal du laste opp og synkronisere filer som er større enn dette (typisk videoer) henvises du til ett av Box sine mange betalte abonnementer.

Apple-kampanjen gjelder til 15. februar. Lagringsplassen blir imidlertid værende så lenge du bruker tjenesten.

Appen kan lastes ned fra App Store.

TEMA: Lagring på nett

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer