5. desember

Det er i dag 19 dager igjen til den store dagen, og seks dager til du kan sikre deg din egen lille gave fra DinSide Data - hvis du klarer dagens oppgave.

Årets julekalender dreier seg om data- og elektronikkprodukter. Hver dag fram til jul presenterer vi et litt diffust bilde av et produkt som vi har testet og omtalt i det siste.

Hver søndag vil vi trekke ut en vinner blant dem som har svart rett, og den heldige får en flott MP3-spiller fra Creative, med 1 GB lagringsplass, stemmeopptaker og radio.

Det betyr at hvis du svarer rett hver dag, vil du ha større sjanse til å vinne!

Oppgavene blir vanskeligere, og i går var det færre enn tidligere som klarte å svare riktig. Vi tipper dagens oppgaver er ENDA litt verre...

Den verste så langt

For å gjøre det litt enklere: Bildet er ikke hentet fra en test, men fra en litt lett og morsom oversiktsartikkel som ble publisert i forrige uke. Og nok en gang ønsker vi altså å vite navnet på produktet:

5. desemberKlarer du denne er du god!

Hvis du mot formodning skulle klare å finne det aktuelle bildet i en av artiklene som ligger på www.dinside.no/data og gir oss navnet på produktet, oppfordrer vi deg på det sterkeste å sende dette til:

datatips@dinside.no

Husk at vi trenger både navnet på produktet og ditt navn + adresse. Søndag trekker vi en ny heldig vinner som vil motta en tøff MP3-spiller fra Creative i posten!

Artikkelen fortsetter under annonsen