¿ǝʇʇǝp ǝsǝ1 np uɐʞ

.pǝu-ddo ɹǝʌıɹʞs np uɐpɹoʌɥ bǝp ɹǝsıʌ ıʌ

Vi får stadig tips om morsomme ting på nettet, det være seg pr epost fra lesere eller fra venner og kjente.

Har du noe morsomt å dele med oss? Send en epost til datatips@dinside.no.

Denne uken har vi kommet over en rekke morsomheter. Her er noen av de beste:

¡pǝu-ddo ʌıɹʞs

Lyst til å imponere venner og kjente ved at du har full kontroll over ASCII-tabellen? Tjenesten Flip lar deg skrive inn en tekst for deretter å få den ʇǝpoɥ åd ppnus, og så kan du enkelt og greit klippe og lime den snudde teksten. Foreløpig støtter ikke tjenesten de norske særtegnene, dog.

URL: http://www.revfad.com/flip.html

Gjør YouTube til en jukeboks!

Det er sjelden vi klarer å komme oss unna YouTube i Helgemoro-artiklene våre, og fra en leser fikk vi tips om en nettjeneste som gjør YouTube til en jukeboks. Du taster rett og slett inn hvilke artist eller sang du ønsker, og så sørger TubeJuke for å hente ut musikkvideoer med denne artisten. Videoen kan du så dra over i et eget panel for å lage en spilleliste, som også kan lagres.

¿ǝʇʇǝp ǝsǝ1 np uɐʞ


Tubejuke finner du på http://tubejuke.com/. Takk til Bjørn for tipset!

Ut å reise i sommer?

Vi kom over denne geniale t-skjorta. Pek på ett av ikonene og deretter to ganger på spørsmålstegnet, så vil de fleste skjønne hva du spør etter; uavhengig av hvor du befinner deg.

¿ǝʇʇǝp ǝsǝ1 np uɐʞ


Send e-post i fremtiden

Ville ikke sjefen din blitt imponert om du sendte ham en e-post klokka sju i kveld der du fortalte at du hadde lest igjennom rapporten og at du foreslår at dere tar et møte om det på mandag? L8R er en nettjeneste som lar deg sende eposter i fremtiden. Du logger inn, forfatter eposten og velger når den skal leveres.

Tjenesten er gratis dersom du ønsker det, men har da enkelte restriksjoner. Blant annet støtter den ikke HTML-eposter, kun én epost kan settes opp av gangen og et par andre småting.

URL: http://www.l8r.nu/

Umulig å knyte opp!

Vær advart - følgende knute er faktisk helt umulig å knyte opp, i hvert fall dersom du binder skolisser, fiskesnøre eller andre ting som er tynnere enn et skikkelig tykt tau.


Ukens nettspill: Bloxorx

¿ǝʇʇǝp ǝsǝ1 np uɐʞUkens nettspill krever en del tekning - du skal rett og slett få klossen til å komme seg igjennom hullet i andre enden. Det eneste du kan gjøre er å vippe den til en av sidene, og etter hvert blir det ikke lett!

Vi opplevde at du er nødt til å holde hver tast nede et lite halvsekund, så hvis du ikke får det til, kan du jo prøve det som et tips.

URL: http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz

Mer helgemoro!