25GB med lagringsplass på nettet - gratis!

Hva med å ha hele MP3-samlingen din tilgjengelig hvor enn du måtte befinne deg? Denne tjenesten kan muligens være til hjelp, hvis du ikke har en veldig stor samling, da.

Mange sperret øynene opp da Gmail stormet frem og annonserte én gigabyte lagringsplass til alle som brukte tjenesten. Den ene har etter hvert blitt til to komma åtte, men tro ikke at det er noen rekord.

MediaMax tilbyr nå nemlig hele 25GB (!) gratis lagringsplass på nettet. Det betyr at du kan laste opp musikkfiler, bilder, dokumenter, store zip-filer og Gud vet hva - den eneste begrensningen på hva du kan laste opp er at filene ikke kan overstige 25MB i størrelse.

En annen begrensning er at du kun får lov til å laste ned 1GB i måneden, men betaler du for deg, kan du fjerne disse begrensningene. For $5 i måneden får du 100GB plass, 10GB nedlasting i måneden og uten begrensning på filstørrelsene. For $10 får du enda bedre vilkår, og er du virkelig ivrig, kan du betale $30 og få 1TB (!) lagring med 100GB nedlasting i måneden.

Noe som også er kjekt er at andre brukere kan laste opp til din MediaMax-konto. Kjekt når eposttilbyderen din ikke lar deg motta større filer enn et par megabyte.

URL: http://www.mediamax.com