18. desember

Årets julekalender dreier seg om data- og elektronikkprodukter. Hver dag fram til jul presenterer vi et litt diffust bilde av et produkt som vi har testet eller omtalt i det siste, og ber deg om å finne produktnavnet.

Hver søndag trekker vi ut en vinner blant alle som har svart riktig, og den heldige får en flott MP3-spiller fra Creative, med 1 GB lagringsplass, stemmeopptaker og radio. Den siste trekningen foregår på selveste julaften, og vinneren kan i tillegg vente seg en ekstra fyldig pakke for lydelskere fra danske IceMat i posten!

OPPDATERT: Vi gratulerer Thomas Iversen fra Råholt, som ble trukket ut som ukevinner søndag kveld. En MP3-spiller er på vei til deg i Posten, og forhåpentligvis har du den hos deg før den store dagen!

18. desember

Hva i all verden er det vi har skjult her?

18. desemberHvis du skulle klare å finne det aktuelle bildet i en av artiklene som ligger på www.dinside.no/data og forteller oss navnet på produktet, oppfordrer vi deg på det sterkeste å sende dette til:

datatips@dinside.no

Husk at vi trenger både navnet på produktet og ditt navn + adresse. Søndag 17. desember kl 21 trekker vi en ny heldig vinner som vil motta en tøff MP3-spiller fra Creative i posten. Følg med!