10 ting som er blitt verre i Vista

Se hva som er blitt vanskeligere og tregere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er i skrivende stund 101 dager siden Microsoft la Vista ut for salg i forbrukermarkedet. Tilbakemeldingene fra bransjen kan så langt tyde på en viss skepsis og tilbakeholdenhet, dette gjelder kanskje i enda større grad for bedriftsmarkedet.

Mye er bra, men fortsatt er XP bedre, mener mange.

>> Dette er blitt verre

Store PC- og hovedkortprodusenter som taiwanske Asustek, melder om at salget går tregt, og at svært mange fortsatt etterspør maskiner med Windows XP installert.

Microsoft har lagt ut en god del fikser allerede, og til høsten er det ventet at den første Service Pack blir lagt ut til nedlasting. Mange uttaler at de først da tør å oppgradere, når de fleste kjente feilene er blitt rettet opp.

image: 10 ting som er blitt verre i Vista


Noe er blitt mer tungvint

DinSide Data presenterte allerede før lanseringen Alt du trenger å vite om Windows Vista, og har senere fulgt opp med artikler der vi har gjort dypdykk i de enkelte programmene og funksjonene i operativsystemet.

Vi er også blant de mange som sitter med blandede inntrykk. Mye er blitt bedre, men slett ikke alt. Noe er rett og slett blitt mer tungvint i Vista enn i XP, og det er kanskje ikke det vi hadde forventet av et operativsystem som er mer enn fem år nyere.

>> Her ser du hva som er blitt verre i Vista