10 spill vi gleder oss til i 2007

Her er en oversikt over ti av de spillene vi gleder oss mest til dette året. Klikk på bildet for å komme videre til neste spill eller bruk navigasjonslenkene.

#10 - Mario Party 8

10 spill vi gleder oss til i 2007


Joda, vi er forsåvidt enige i at denne serien kanskje begynner å bli litt oppbrukt nå, men når det nye spillet kommer på Nintendo Wii er vi straks mer begeistret. For - hva er egentlig morsomst; spille tennis mot hverandre med hver sin Wiimote eller avgjøre en gang for alle hvem som er raskest til å riste milkshake?

Lansering: Mars 2007
Plattformer: Wii
URL: Ikke tilgjengelig ennå


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.


#9 - World of Warcraft: The Burning Crusade

10 spill vi gleder oss til i 2007


Denne trenger vel neppe noen nærmere introduksjon - det mest populære onlinespillet er i ferd med å bli enda større, og at tilleggspakken kommer til å selge i bøtter og spann kan vi love deg. Nytt denne gangen er muligheten til å oppnå level 70, to nye raser, flygende mounts, et nytt kontinent (Outland) pluss mange nye soner, hundrevis av nye monstre, oppdrag og spells og mer til.

Og nå som du akkurat hadde fått kontroll på WoW-avhengigheten ...

Lansering: 16. januar 2007
Plattform: PC
URL: http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.


#8 - Grand Theft Auto IV

10 spill vi gleder oss til i 2007Vi vet egentlig ingenting om Grand Theft Auto IV, men hvem klarer vel å se på denne videoen uten å glede seg?


Lansering: 19. oktober 2007
Plattformer: PS3, Xbox360
URL: http://www.rockstargames.com/grandtheftauto4/


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.


Artikkelen fortsetter under annonsen

#7 - Half-Life 2: Episode 2

10 spill vi gleder oss til i 2007


Spør du oss, virker det nesten som om gutta hos Valve ikke kan gjøre noe feil - både Half-Life og Half-Life 2 var enorme suksesser; av mange rangert som de beste spillene i sin sjanger. I år får vi episode to av Half-Life 2, men det er ikke bare derfor vi gleder oss.

For - med i pakka kommer nemlig også Team Fortress 2 og Portal; begge svært lovende. Team Fortress 2 kommer garantert til å bli en hit når det gjelder flerspiller over Internett og Portal tar teleportering til et helt nytt nivå. Bare sjekk ut disse to filmsnuttene: TF2 | Portal

Antatt lansering: 23. februar 2007
Plattform: PC, Xbox360
URL: http://ep2.half-life2.com/Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.


#6 - Gran Turismo 5

10 spill vi gleder oss til i 2007


2007 blir et godt år for bilspillentusiaster, med oppfølgere som Forza Motorsport 2, Project Gotham Racing 4 og dette spillet - Gran Turismo 5.

Det femte spillet i serien blir, ikke uventet, PS3-ekslusiv og byr på svært smakfull grafikk og et hav av biler og baner som vi også har blitt bortskjemte med i tidligere utgaver. Vi blir også lovet en solid flerspillerdel der (over 700) biler og (over 50) baner kan lastes ned, i tillegg til at mulighetene er mange for å organisere turneringer og lignende. At GT5 kan oppleves i full HD-oppløsning legger selvsagt ikke noen demper på forventningene ...

Antatt lansering: 2007
Plattform: PS3
URL: Ikke tilgjengelig


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.


#5 - S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

10 spill vi gleder oss til i 2007


Dette er et spill vi har gledet oss til lenge, og nå ser det ut til at det ikke er lenge igjen å vente. FPS-sjangeren kan få en aldri så liten revolusjon i mars - S.T.A.L.K.E.R. har nemlig "det lille ekstra" på flere områder. Blant annet er ikke våpnene begrenset til pistoler og geværer - hva sier du til gravitasjonsvåpen, psykologiske våpen, telekinesis og telepati?

Scenen er Tsjernobyl, der du som Stalker skal ta deg inn for å undersøke en ekpslosjon med påfølgende energiforstyrrelser, og det hele ser svært lekkert ut. I tillegg lover utviklerne en ikke-lineær historie der det blant annet er åtte mulige sluttscener, handel med våpen, artifakter, utstyr og kjøretøy og svært realistisk kunstig intelligens. Mye tyder på at dette kan bli den beste førstepersonsskyteren i 2007.

Antatt lansering: 30. mars 2007
Plattform: PC
URL: http://www.stalker-game.com/


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.


#4 - Command & Conquer 3: Tiberium Wars

10 spill vi gleder oss til i 2007Det har etter hvert blitt sluppet svært mange spill i Command & Conquer-serien, men det er dette som er den riktige treeren. Igjen er det krig mellom snille GDI og slemme NOD, med den fryktløse Kane i spissen.

Gameplayet ser rett og slett herlig ut, med kjempegrafikk og massevis av effekter. Med over 30 oppdrag i enkeltspillerdelen og store flerspillermuligheter, lover EA Games mange timers moro, og i utviklingen har det også vært fokus på å bedre både den kunstige intelligensen og brukergrensesnittet.

Følg lenken under for å se traileren på den offisielle siden, som viser litt av hva vi har i vente.

Lansering: 29. mars 2007
Plattformer: PC, Xbox 360
URL: http://www.ea.com/commandandconquer/Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.


#3 - Spore

10 spill vi gleder oss til i 2007Will Wright har stått for den største suksessen på spillfronten de siste årene med The Sims, men ser ingen grunn til å hvile på laubærene. Spore er noe så ambisiøst som en livssimulator, som tar deg gjennom seks faser; helt fra evolusjonens begynnelse via utviklingen av en sivilisasjon til reising ut i verdensrommet.

Mulighetene virker å være enorme, og via de innebygde verktøyene kan du utforme så og si hva du måtte ønske av vesener. I tillegg kommuniserer spillet med sentrale servere på Internett, slik at din verden også blir populert med organismer andre spillere har laget.

Antatt lansering: 4. kvartal 2007
Plattform: PC
URL: http://www.spore.com/


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.


#2 - Alan Wake

10 spill vi gleder oss til i 2007


Den eneste grunnen til at Alan Wake ikke er nummer én er at releasedatoen ikke er spikret ennå, for det ville vel tatt seg dårlig ut å ha et spill på førsteplass som ikke kommer i 2007, eller hva? (Vi grøsser bare av tanken på all dissingen i debatten til denne artikkelen.)

Mye tyder imidlertid på at Alan Wake kan dukke opp i år, og i så fall er det bare å sette av en femhundrelapp allerede nå. Den Twin Peaks-inspirerte psykologiske thrilleren ser rett og slett strålende ut - væreffektene er spektakulære og døgnet forløper seg i sanntid med soloppganger og -nedganger, regn, tåke og så videre, og som om ikke det var nok, spiller været en rolle for hvordan spillets individer oppfører seg, i tillegg til at du kan interagere med omgivelsene.

Hør bare på hva den internasjonale pressen sier:
One of the freakiest, scariest and most impressive games of the year. I'm not fully convinced that words describe the beauty, atmosphere, and stunningly scary tone that Remedy was able to achieve in that short demo. --IGN.com

Alan Wake - represents everything that's exciting about the future of video games. It's dynamic, player-controlled storytelling being told in a way that has never been done before. --Infuze magazine

Sjekk også ut traileren.

Antatt lansering: 2007
Plattform: PC, Xbox 360
URL: http://www.alanwake.com/index.html


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.


#1 - Assassin's Creed

10 spill vi gleder oss til i 2007Vi var svake for Prince of Persia, vi var svake for Hitman og vi VET vi vil være svake for kombinasjonen - Assassin's Creed er et spill vi gleder oss forferdelig mye til å legge våre hender på.

Vi lar denne filmen tale for seg:

Antatt lansering: 29. september 2007
Plattformer: PC, PS3, Xbox 360
URL: http://assassinscreed.uk.ubi.com/


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.