10. desember

Hver dag fram til julaften får du servert en ny oppgave, og svarer du riktig er du med i trekningen om fine premier. Ukens vinner er trukket!

Årets julekalender dreier seg om data- og elektronikkprodukter. Hver dag fram til jul presenterer vi et litt diffust bilde av et produkt som vi har testet eller omtalt i det siste.

Hver søndag vil vi trekke ut en vinner blant dem som har svart riktig, og den heldige får en flott MP3-spiller fra Creative, med 1 GB lagringsplass, stemmeopptaker og radio. Den siste trekningen foregår på selveste julaften, og vinneren kan i tillegg vente seg en ekstra fyldig pakke for lydelskere fra danske IceMat i posten!

Ukevinneren er trukket!
Da har vi trukket en ny heldig ukevinner. Vi gratulerer Sigvart Moen fra Hamar, som får en MP3-spiller fra DinSide til odel og eie.

10. desember

Klarer du å finne artikkelen dette bildet er hentet fra?


10. desember


Hvis du skulle klare å finne det aktuelle bildet i en av artiklene som ligger på www.dinside.no/data og gir oss navnet på produktet, oppfordrer vi deg på det sterkeste å sende dette til:

datatips@dinside.no

Husk at vi trenger både navnet på produktet og ditt navn + adresse. Søndag 17. desember kl 21 trekker vi en ny heldig vinner som vil motta en tøff MP3-spiller fra Creative i posten. Følg med!