Siden du sjelden står helt stille, er det praktisk med et fleksibelt veggfeste til nettbrettet ditt.  Foto: Produsent
Siden du sjelden står helt stille, er det praktisk med et fleksibelt veggfeste til nettbrettet ditt. Foto: Produsent Vis mer

Vogel: Flex Mount for iPad og Galaxy Tab

Dra ut og inn, roter og vipp.

Publisert
Sist oppdatert

Vogel er kjent for å lage smarte veggfester til store og små skjermer, og vi har tidligere testet deres RingO-system for nettbrett.

Hele poenget er her at du bruker et deksel som er skreddersydd til din iPad eller Galaxy Tab, og når det er på plass knepper du ganske enkelt nettbrettet fast til det matchende bilfestet eller stasjonære veggfestet, der det sitter svært godt fast.

Se vår test av Vogels RingO bilfeste for iPad og Galaxy Tab her

Og nå er også Flex Mount-systemet på plass.

Smart, men stasjonær løsning

Det ligger jo litt i navnet, men Flex Mount er altså et fleksibelt veggfeste som lar deg dra nettbrettet ut og inn, samtidig som du kan rotere og vri det i alle de retningene du ønsker.

Når du ikke bruker nettbrettet kan det altså skyves inn, slik at det opptar minimal plass. Dette gjør at det passer fint på veggen over kjøkkenbenken, eller ved siden av kontorpulten eller sofaen i stua.

Festet er også svært enkelt å montere, i praksis er to skruhull i veggen alt du trenger, deretter er det bare å feste RingO-hodet med den medfølgende unbrakonøkkelen.

Se bildespesialen for eksempler:


Når nettbrettet er på plass i festet kan det vris 180 grader, og tiltes i 45 grader. Selve stativet er forøvrig i børstet aluminium, med sorte plastdetaljer.

Konklusjon

Vi liker Flex Mount: Det virker solid og gjør ganske enkelt jobben. Vi synes likevel at den blir litt dyr.

Billigste alternativ så langt koster 590 kroner i norske nettbutikker. Det i seg selv er imidlertid ikke nok, ettersom Flex Mount forutsetter at du har et RingO-deksel.

Disse fås kjøpt til Samsung Galaxy Tab, iPad 1 og iPad 2 (sistnevnte passer også på den nyeste iPaden (iPad 3)). Dekslene kan kjøpes alene, men erfaringsmessig er det pakketilbudene, for eksempel deksel og bilfeste i ett, som er billigst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer