VIP-møbler til de minste

Miss Piggy har laget speil, "Harry Potter" har laget multifunksjonsmøbel, og Buzz Aldrin har laget en fantasisk drøm av en månelampe. Møbelkolleksjonen Very Important Products for Kids fra Habitat er en drøm for både små og store barn.

Mini-Vip

Barn er de nye VIP-ene, så hva er vel mer passende enn at de får sin egen VIP-kolleksjon? I mars lanserer den britiske møbelkjeden Habitat VIP for kids - produkter formgitt av designere, skuespillere og kjentfolk - som selges til en rimelig penge.

Kolleksjonen er en oppfølger av Habitats VIP-kolleksjon fra 2005. Blant dem som deltok den gangen finner vi Ikeas grunnlegger Ingvar Kamprad, modell Helena Kristensen, designer Terence Conran og skuespiller Kristin Scott Thomas.

Denne gangen har Habitat valgt et knippe personer som også barn har et forhold til - eller lett skal kunne få et forhold til.

Seng o'hoi! Foto: Habitat
Seng o'hoi! Foto: Habitat

Vis mer
Pendellampen Moonbuzz av Buzz Aldrin er en liten og glødende kopi av månen. Foto: Habitat
Pendellampen Moonbuzz av Buzz Aldrin er en liten og glødende kopi av månen. Foto: Habitat Vis mer


Daniel Radcliffe, den britiske skuespilleren som spiller Harry Potter i filmene om den unge trollmannen, Buzz Aldrin, astronaut og månemann, og barnebokforfatter Jacqueline Wilson er noen av dem som har bidratt. Og selveste Miss Piggy står som designer av kolleksjonens mest glamorøse innslag: Et realt sminkespeil for divaer.

Se store bilder av VIP for kids-kolleksjonen

Lekent design

Andre av designerne er det vel helst mor og far som kjenner til - men felles for dem er at de er plukket ut for sin lekenhet: Den sprelske moteskaperen Christian Lacroix, designer Marcel Wanders (som blant annet har designet vaser inspirert av snørr som flyr gjennom luften) og Marc Newson - den britiske designeren som kan kunsten å få det ordinære til å virke spektakulært (og får folk til å betale for det).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har sett nærmere på produktene - og fant godbiter til både små og store barn.

VIP for kids - også i Norge

Den eneste butikken som fører Habitats VIP-kolleksjon i Norge er Room på Vinderen i Oslo. De gode nyhetene er at de gjerne sender varer dersom du ikke bor i hovedstadsområdet.

- Vi sender det meste, sier daglig leder Frederik Tenne til DinSide. - Det eneste unntaket er ting som er vanskelig å frakte grunnet at det kan knuse, som for eksempel servise eller speil.

Snart nettbutikk!

Tenne kan også røpe at Room jobber med å utvikle en ny nettside, der det også vil være en egen nettbutikk for de varene som er enkle å sende.

- Webshopen vil forhåpentligvis være på plass innen april, sier han til DinSide.no.

Habitats Very Important Products for Kids-kolleksjon vil være i butikken litt før det, omtrent om en måneds tid. Prisene er ikke fastsatt ennå.

DinSide kommer tilbake med pris - men bildene kan du se allerede nå:

VIP for kids.