Foto: Bosch
Foto: BoschVis mer

Vinopptrekker for menn?

Det er mange måter å åpne vinflasker på, Bosch har en ny vri ..

Vindrikkere med stil drikker av flaske. Etter at den edle væske har blitt sjenket i dertil passende bestettede glass. Selvsagt.

Men å åpne flasken kan gjøres på så mange måter. Hjelpemidlene kan være elegante, brutale, plundrete eller fikse, og de kan ofte resultere i korkede katastrofer. Selv om man har fersk trening etter å ha åpnet flere flasker.

Bosch IXO Vino

Den lille battridrevne skrumaskinen IXO har vært en fulltreffer, og var den første ultrakompakte. Den hadde både kraft og lang batteritid på grunn av Litium-ion batteriene, og den minimale størrelsen gjør den hendig uansett håndstørrelse.

Det finnes forsats som gjør at du kan skru i vinkel og en eksenterforsats som lar deg skru helt oppunder eller inntil tak, gulv og vegger.

Og nå kommer altså løsningen for feiringen når jobben er gjort.

IXO Vino kommer i følge Bosch i en trekasse som både er flott og enkel. Den inneholder både selve skrumaskinen med kombinert holder/lader og den nye forsatsen for åpning av vinkorker.

Du setter forsatsen der hvor bits'en vanligvis sitter, trer hylsen over flasketuten og lar IXO gjøre jobben.

 Foto: Bosch
Foto: Bosch Vis mer


Skruen skrur seg ned i korken og trekker den så opp - helt enkelt. DinSide har ikke prøvd den selv, men produsenten fremholder at ikke går skjevt, at det ikke skal løsne korkbiter. Løsningen ser både praktisk og underholdende ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

IXO Vino kommer i salg i løpet av oktober og du vil støte på den i de aller fleste byggvare og jernvarehandler over hele landet. Men den vil bare være i salg i et begrenset antall, og i en begrenset periode.

Prisen er 478 kroner for settet som inkluderer esken, maskinen med holder/lader og korketrekkeren.