Det blir en ny sesong av Sinnasnekker'n på TVNorge. Se hvordan du kan søke. Foto: TVNorge
Det blir en ny sesong av Sinnasnekker'n på TVNorge. Se hvordan du kan søke. Foto: TVNorgeVis mer

Vil du ha Sinnasnekker'n på besøk?

Det blir en ny sesong av det populære oppussingsprogrammet på TV Norge. MERK! Du kan ikke kontakte Sinnasnekkern via denne artikkelen, eller e-post oppgitt i denne artikkelen.

Er du en av dem som har fulgt med på Sinnasnekker'n på TVNorge i høst? Og som drømmer om å få ham på besøk? Nå har du sjansen.

Etter utallige telefoner og henvendelser fra seere, er det nå bestemt at TVNorge går løs på en ny sesong av den populære serien. Gode, og jevnt stigende seertall gjennom hele sesongen var nok også med i beregningen da kanalen tok avgjørelsen.

- Jeg gleder meg voldsomt til å ta fatt på nye utfordringer blant familier som sliter. Det er mange som trenger hjelp og jeg trives svært godt med å bidra, det er givende både for familiene og meg, sier en glad Sinnasnekker Otto Robsahm, i en pressemelding.

Sinnasnekker'ns beste tips: Slik unngår du de verste oppussingsfellene

Familien fra Sinnasnekkern's første program som bodde i et hus med hundre små og store uferdige oppussingsprosjekter. Neste år kan det bli deg. Foto: TVNorge
Familien fra Sinnasnekkern's første program som bodde i et hus med hundre små og store uferdige oppussingsprosjekter. Neste år kan det bli deg. Foto: TVNorge Vis mer


- Det er også mange som tar kontakt med oss fordi de ønsker at Sinnasnekker’n skal hjelpe nettopp dem. Nå kan jeg glede dem med at de får mulighet til å melde seg på en ny runde, sier programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk.

Castingen er allerede i gang, og dersom du er interessert, kan du melde deg på via TVNorges nettsider.

Gjør det, selv om det er litt pinig! Her er Sinnasnekkern's beste tips til hvordan du finner en god håndverker.

Fikk du med deg siste episode av Sinnasnekker'n i går? Hvis ikke, kan du se reprisen på søndag.