Vi kårer årets beste TV-kjøp!

På jakt etter ny TV? Da har du kommet til rett sted.

Uansett om du bare har utsatt flat-TV kjøpet eller bare er på jakt etter en større og bedre modell:

Dette er en fin tid å kjøpe ny TV på.

Utvalget er stort og kvaliteten på TV-ene som selges er jevnt over god.

Også prismessig har du vært heldig hvis du er på vei til butikken nå. For selv om det helt sikkert kommer noen fine tilbud i begynnelsen av januar, så er allerede prisene i dag lavere enn noen gang.

Hva skal du velge?

Problemet er selvsagt å bestemme seg for hvilken modell, og vi anbefaler alle å lese vår huskeliste for tv kjøpet og ikke minst saken der vi knuser TV-mytene.

For 2009 har vært et år hvor mye har skjedd og utviklingen har vært stor: Det triste er at Pioneer, av mange ansett som verdens beste TV-produsent, har lagt ned TV-produksjonen. Det positive er at LCD TV-ene med LED-belysning virkelig har slått til for fullt.

Fortsatt forvirret? Slapp av, i denne artikkelen gjør vi det litt lettere for deg, og kårer rett og slett våre egne TV-favoritter.

Hvordan har vi valgt?

Vi har sett omtrent alt som selges av TV-modeller i Norge på messer og visninger i inn- og utland, vi har likevel tatt utgangspunkt i de 17 TV-modellene vi selv har testet i løpet av året, Og grunnen er enkel: Dette er nemlig TV-modeller vi selv ville valgt hvis vi skulle gått i butikken i dag, og som vi tror også du vil bli fornøyd med.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lykke til i TV-butikken:-)

Årets beste TV er en LCD med LED-belysning
Årets beste plasma-kjøp
Årets beste film-TV
Beste design LED
Beste budsjett-kjøp

Alle TV-testene finner du her!