Verdens dyreste øy ligger i Europa

Gjett hvor mye den koster.

Publisert
Sist oppdatert

Nettsiden Private Islands Online er stedet for deg som ønsker å kjøpe en egen øy. Du kan kjøpe øyer som koster bare noen få hundre tusen kroner, men har du litt ekstra å rutte med finner du øyer til flere titalls millioner her.

Paradisøyene du har råd til

Dyrest i klassen er Lisbon Island utenfor Portugals hovedstad. Øya er lagt ut for salg på nettsiden for den ikke så beskjedne summen av 240 millioner euro, eller nesten 2 milliarder norske kroner. På øynettbutikkens egen blogg blir øya omtalt som den dyreste i verden.

<strong>LISBOA:</strong> Denne enorme øya er til salgs. Prislappen er cirka 1,9 milliarder norske kroner. <i>Foto: Google Maps</i>
LISBOA: Denne enorme øya er til salgs. Prislappen er cirka 1,9 milliarder norske kroner. Foto: Google Maps Vis mer


Øya er på hele 12.140 kvadratmeter, og ligger svært attraktivt til: Bare 300 meter utenfor Lisboas kyst, og seks kilometer utenfor hovedflyplassen.

Drømmeøyer til salgs

Golfbane og luksushotell

Det er ganske spesielt at en så stor øy, som ligger så nær Portugals hovedstad, ikke har blitt gjort noe med - før nå.

Både statlige og lokale myndigheter ønsker at øya skal bli utviklet. Blant forslagene til hva øya kan brukes til, finnes både golfbane, marina og luksushotell.

Eventuelle investorer som kjøper øya må finne seg i at myndighetene blander seg inn i hva øya skal brukes til.

Se annonsen for øya her.

LUKSUS:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer