Vant to års husleie

Liv fra Lunner vant hovedpremien i EuroAds store husleiekonkurranse.

Sjansen var 1:2,3 millioner, men noen må vinne, og denne gang var det norske Liv som stakk av med hovedpremien. Foto: Facebook.com, Sehvemsomvant.no/DinSide
Sjansen var 1:2,3 millioner, men noen må vinne, og denne gang var det norske Liv som stakk av med hovedpremien. Foto: Facebook.com, Sehvemsomvant.no/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg krysset nei på alt, så jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli trukket ut. Man tenker jo at det er en konkurranse for dem som bestiller noe eller takker ja til nyhetsbrev, sier Liv fra Lunner til DinSide.

Liv ble trukket ut som hovedvinner blant 2,3 millioner skandinavere i EuroAds store husleiekonkurranse.

Les også: Må du skatte når du vinner i Lotto?

Dette må være en scam!

Skepsisen var stor blant våre lesere da vi skrev om konkurransen der man kunne vinne gratis husleie i 2 år, det vil si: 250.000 kroner. Vi var selv skeptiske da vi ble tipset om den, men konkluderte med at den holdt vann. Samtidig var sjansen for å vinne minimal da det var åpent for deltakere fra hele Skandinavia, og om du ikke trådte forsiktig, kunne du risikere å drukne i spam.

Skepsisen var også stor blant våre lesere. Både i debatten under artikkelen og i mailer til redaksjonen fortalte lesere om spam og telefoner med forespørsler om blant annet krill i etterkant av at de hadde deltatt i konkurransen. Om dette har en driekte sammenheng med konkurransen har vi imidlertid dessverre ikke anledning til å sjekke. Men Liv forteller at hun selv ikke har fått en eneste ny mail eller telefon om noe hun kan relatere til konkurransen, for eksempel krill.

- Jeg krysset nei på alt, så jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli trukket ut. Man tenker jo at det er en konkurranse for dem som bestiller noe eller takker ja til nyhetsbrev.


Hun passet imidlertid på å svare kategorisk nei til alt som handlet om hun ønsket å kjøpe noe, prøve noe gratis - eller bli kontaktet senere. Og konkurransen kom hun helt tilfeldig over på nettet.

Pass deg for "Ikea-konkurransen". Møbelkjeden er ikke avsender, og den kan koste deg 14.000 kroner i året.

Møbler, TV og sydentur

Planen for pengepremien er klar. Det vil si; Liv har allerede rukket å bruke en del.

– Pengene er det allerede brukt mye av. Pengene var inne på konto dagen etter at jeg vant (31. mai, red. anm.), og jeg har kjøpt litt nye møbler, ny TV, vaskemaskin, og bestilt to syndenturer, forteller hun. – Det er noe med penger man ikke har ventet. Det er veldig velkomment.

Hun tror imidlertid ikke at hun kommer til å svare på alle nettkonkurranser fremover.

- Nei, når du blir trukket ut én gang blant 2,3 millioner, skal det mye til at det skjer én gang til.

Liv ønsker ikke å stå frem med fullt navn, og er du som oss; litt skeptisk når Bjørn fra Bergen eller Venke fra Voss vinner nytt kjøkken eller reklamerer for at de har gått ned 20 kilo med slankienfei-piller, kan vi betrygge deg med at DinSide kjenner til identiteten og har vært i kontakt med Liv, og sjekket rundt dette. Vi har imidlertid valgt å respektere hennes ønske om å unngå publisitet rundt pengepremien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer