Vant pris for putekolleksjon

Årets første Formland-pris er utdelt: Dansken Helene Vonsild vant prisen for sin putekolleksjon.

Den danske tekstildesigneren Helene Vonsild fra bedriften 1+1 Design i Århus, Danmark, ble forrige uke tildelt den prestisjefylte skandinaviske designprisen Formland Design Award - Spring 2007.

Vant pris for putekolleksjon

  1. Se putene her

Prisen får hun for en nyskapende kolleksjon av puter, samt kaffe- og tehette i et moderne tekstildesign. I tillegg til selve prisstatuetten mottok Vonsild også et markedsføringsbidrag på 100.000 danske kroner.

Prisutdelingen fant sted under åpningen av Formland Spring 2007 i Messecenter Herning.
Formland er Skandinavias største fagmesse for brukskunst, interiør, gaver og design. Messen er godt besøkt av norske bedrifter og butikker.


Godt skandinavisk

Hvert halvår siden 1987 har Formland Design Award blitt tildelt de mest funksjonelle og innovative løsningene innen skandinavisk design. Helene Vonsilds kolleksjon gikk rett inn hos priskomiteen, som roste henne for en smukk designløsning til hjemmet eller kontoret.

- Putekolleksjonen fra 1+1 Design er virkelig flott skandinavisk design. Alle produktene er pene, det er ulike former og funksjoner - og så henger de sammen som en kolleksjon, uttaler priskomiteen.

TRYKK HER FOR Å SE DE PRISVINNENDE PUTENE.

Kvalitetsputer

Dansende danske puter... Foto: 1+1 Design.
Dansende danske puter... Foto: 1+1 Design. Vis mer- Det er totalt syv puter i denne kolleksjonen. De er dobbelvevet, stoffet er i 80 prosent ull, og det er samme type stoff på forsiden og baksiden. Putene er fylt med fjær og dun fra and, og prisene kommer til å ligge fra 750 kroner og opp, forteller Vonsild til DinSide Bolig, og legger til:

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Foreløpig har jeg ikke mange forhandlere av putene i Norge, men de kan kjøpes via min hjemmeside.

Bedriften Kvadrat står for selve produksjonen av tekstilene til putene.

Ekstern lenke: 1x1 Design.

Mer om puter fra DinSide Bolig: