Vant ikke du gårsdagens konkurranse? Prøv igjen i dag! Foto: iStockphoto.com
Vant ikke du gårsdagens konkurranse? Prøv igjen i dag! Foto: iStockphoto.comVis mer

Vant du klimakran?

Du har en ny sjanse i dag!

DinSide Bolig har tidligere skrevet om klimakranen Nautic. I samarbeid med Gustavsberg gir vi dere lesere nå sjansen til å vinne en klimakran.

Første del av konkurransen er nå avsluttet, og det var Odd-Erik Zimmer som gikk av med seieren blant mer enn hundre innsendte bidrag.

Vant du ikke? Fortvil ikke. Hver dag denne uken, til og med fredag 20. februar, legger vi ut en ny miniquiz med tema miljø. Står du fast, kan vi røpe at svarene vil du finne på DinSide Bolig.

Premien

Premien er en kran til badet fra den svenske baderomsutstyrsprodusenten Gustavsberg, som skal bidra til å redusere strømforbruket ditt. Dette gjør den ved både å senke vanntemperaturen og redusere trykket ut av kranen.

Det finnes også en kjøkkenkran og blandebatteri til dusjen i serien.

Premien som bare blir bedre, fordi den kutter strømregningen din. Foto: Produsenten
Premien som bare blir bedre, fordi den kutter strømregningen din. Foto: Produsenten Vis mer


For hver miljøkran du bytter til, kan du redusere energiforbruket ditt med 400-500 kWh i året. De rundt 450 kWh du sparer i året tilsvarer at du bruker komfyr eller vannkoker i 300 timer, en 42" LCD-TV (128 watt) i 3.510 timer, en 40 watts lyspære i 11.250, eller en mobillader i 90.000 timer, viser beregninger fra svenske energimyndigheter.

Premien har en verdi på omtrent 850 kroner.

Les mer om Nautic-serien her

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi trekker én vinner hver dag. Du har altså fem sjanser til å vinne. Så vinner du ikke i dag, kan du prøve igjen i morgen.

Slik deltar du: