Sparepære eller glødelampe?  Foto: Colourbox.com
Sparepære eller glødelampe? Foto: Colourbox.comVis mer

Vant du gårsdagens quiz?

Ny sjanse i dag. Svar, og vinn miljøkran fra Gustavsberg.

DinSide Bolig har tidligere skrevet om klimakranen Nautic. I samarbeid med Gustavsberg gir vi dere lesere nå sjansen til å vinne en klimakran.

Den andre delen av konkurransen er nå avsluttet, og det var Leif Kleppe som stakk av med den gjeve prisen denne gang, blant mer enn hundre innsendte bidrag.

Vant du ikke? Fortvil ikke. Det er tre sjanser igjen. Hver dag denne uken, til og med fredag 20. februar, legger vi ut en ny miniquiz med tema miljø. Står du fast, kan vi røpe at svarene vil du finne på DinSide Bolig.

Premien

Premien er en kran til badet fra den svenske baderomsutstyrsprodusenten Gustavsberg, som skal bidra til å redusere strømforbruket ditt. Dette gjør den ved både å senke vanntemperaturen og redusere trykket ut av kranen.

Det finnes også en kjøkkenkran og blandebatteri til dusjen i serien.

Premien som bare blir bedre, fordi den kutter strømregningen din. Foto: Produsenten
Premien som bare blir bedre, fordi den kutter strømregningen din. Foto: Produsenten Vis mer


For hver miljøkran du bytter til, kan du redusere energiforbruket ditt med 400-500 kWh i året. De rundt 450 kWh du sparer i året tilsvarer at du bruker komfyr eller vannkoker i 300 timer, en 42" LCD-TV (128 watt) i 3.510 timer, en 40 watts lyspære i 11.250, eller en mobillader i 90.000 timer, viser beregninger fra svenske energimyndigheter.

Premien har en verdi på omtrent 850 kroner.

Les mer om Nautic-serien her

Vi trekker én vinner hver dag. Du har altså fem sjanser til å vinne. Så vinner du ikke i dag, kan du prøve igjen i morgen.

Slik deltar du:

  • Svar på tre spørsmål i miniquizen under
  • Svarer du riktig på alle spørsmålene vil du få opp et kodeord, samt en mailadresse du skal sende det til for å være med i konkurransen
  • Dagens konkurranse avsluttes klokken 09:00 i morgen, torsdag 19. februar
  • Send oss en mail, og husk å sende med postadresse, slik at vi kan få sendt dere premien
  • Ansatte i Aller Internett og Gustavsberg i Norge, samt deres familier, kan ikke delta
  • Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


    NB! Det hadde sneket seg inn en liten teknisk feil, slik at kodeord og mailadresse ikke kom opp til dem som hadde tre riktige svar. Dette skal nå være ordnet.