<B>SÅ FJERNT SOM DET KAN BLI:</B> Ville du brukt denne fjernkontrollen i stua?
SÅ FJERNT SOM DET KAN BLI: Ville du brukt denne fjernkontrollen i stua?Vis mer

Tryllestaven som ble fjernkontroll

Men har den magiske evner? Eh, nei. Ikke egentlig.

At en sitter og vifter med fjernkontrollen foran TV-en er ikke noe nytt, men hvis du samtidig som du sitter og vifter håper at for eksempel katten i neste øyeblikk er en veltrent schäfer, eller at Allsang på Grensen plutselig blir til Nytt på Nytt, er du ute å kjøre.

Dette er fjernkontrollen som tar trylle- og nerdelysten din på alvor, selv om den egentlig gjør det samme som en fjernkontroll alltid har gjort. Det er bare at den overhodet ikke likner.

Se også fjernkontrollen med pigger

Bare for geeks?

De som kjenner nettbutikken ThinkGeek fra før kan umulig bli overrasket over at du for rundt 560 kroner (uten frakt og moms) får en Harry Potter-inspirert tryllestav som kan brukes sammen med fleste TVer.

Magic Wand (tryllestav på norsk) kan lære så mange som 13 ulike kommandoer fra din allerede eksisterende fjernkontroll, og programmeres på samme måte som mange universal-fjernkontroller.

Enkel programmering

Du holder simpelthen opp din gamle kontroll opp mot tryllestaven for å overføre ulike funksjoner fra den ene kontrollen til den andre, og etter at programmeringen er gjennomført kan du for eksempel vifte Magic Wand fra én side til en annen for å skifte kanal oppover kanallista, mens samme bevegelse mot andre sida sender deg over samme lista.

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Artikkelen fortsetter under bildene!)


Vrir du staven oppover skrur du opp volumet, vrir du den nedover har du forhåpentligvis allerede gjettet at volumet senkes.

Og hvis du føler for å legge inn en sånn går no dagan her er det selvfølgelig lov.

Du kan bestille Magic Wand her.

Er du lei av å vifte? Denne fjernkontrollen kan du snakke med

Hvis du trenger å se tryllestavkontrollen i en autentisk stuesituasjon kan du se på videoen under.

Er du derimot på jakt etter en vanlig universal-fjernkontroll foreslår vi at du sjekker ut vår ferske test av Logitech Harmony 300i, som er langt rimeligere og langt mer avansert.

TEST: Alle fjernkontrollers mor