<b>GRILL MED STIL:</b> Til bålgrilling eller kun for varme - med denne bålgrillen trenger du ikke legge stilen igjen hjemme ... Foto: dutch interior design
GRILL MED STIL: Til bålgrilling eller kun for varme - med denne bålgrillen trenger du ikke legge stilen igjen hjemme ... Foto: dutch interior designVis mer

Trendy bål

For deg som egentlig synes bål er harry.

Dette er produktet for deg som egentlig synes bål er litt harry, og som aldri lar stilen glippe - selv ikke ute på tur.

Camp fire grill lar deg opprettholde en viss stil-standard selv midt i svarteste granskauen.

Bålenheten settes ganske enkelt utenpå veden, og så kan flammene slikke rundt stålkonstruksjonen i stedet for at du ser rett inn i vedkubbene.

Problemer med tenninga? Slik får du fyr hver gang.

Redder pølsa

Hva er vitsen, lurer du kanskje?

Foruten stil-aspektet har konstruksjonen en praktisk funksjon: Du skal kunne grille noen lettere retter på den, da materialet er trygt for brukt til matlaging.

Vi kan også se fordelen ved å benytte en slik i forbindelse med grilling av pølser på pinne: Du unngår uhell som å miste pølsa midt inne i glohaugen når den nesten er klar til fortæring.

Foto: dutch interior design
GRILL MED STIL: Til bålgrilling eller kun for varme - med denne bålgrillen trenger du ikke legge stilen igjen hjemme ... Foto: dutch interior design
Foto: dutch interior design
Foto: dutch interior design
Foto: dutch interior design
Foto: dutch interior design


Det koster å holde stilen

Grillen, bålet eller hva vi skal kalle denne dingsen, er designet av nederlandske Tjeerd Veenhoven. Du kan også få kjøpt en bunnplate i stål til å legge på bakken under grillen. Det anbefales kanskje ikke å legge denne på terassegulvet, men som bildene viser kan kanskje dtete være nyttig dersom du fyrer opp på betongen ute.

Den måler 52 x 52 cm, og er 30 cm høy. Prisen er 450 euro (3.559 norske kroner), og den kan bestilles via epost til dutch interior design.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Litt i dyreste laget? Er du mer av minigrilltypen? Det finnes en mengde friske (og rimeligere) griller på markedet som er lette å ta med seg på tur. Se bildene av årets minigriller i denne artikkelen.

Hva synes du - blir det litt for mye stil i skogen, eller akkurat passe? Si din mening i debattforumet nedenfor.