<strong>BRILLELØS:</strong> Toshibas 56" viser 3D-bilder - uten at du trenger å bruke briller.
BRILLELØS: Toshibas 56" viser 3D-bilder - uten at du trenger å bruke briller.Vis mer

Toshiba med 3D uten briller

Er 3D-brillene passé allerede nå?

(LAS VEGAS/DINSIDE) CES-messen er, som forventet, fylt til randen av 3D-enheter, enten det er store TV-er, små TV-er eller laptoper.

Men, der de fleste krever at du står og ser på 3D-innholdet med briller på, har Toshiba virkelig slått på stortromma. For - ikke bare viser de frem 3D uten briller; formatet er også storslagent. På sin stand viser Toshiba nemlig frem en 56" 3DTV som ikke krever 3D-briller, og som i tillegg skal være svært nær produksjonsklar.

I tillegg viser de også frem en bærbar PC med samme funksjonalitet.

DinSides 3D-TV guide

Vi stilte oss i den relativt lange køen for å ta en titt på vidunderet, som var godt skjult inni et helt mørkt rom. Det vitner om at teknologien fortsatt byr på en del lystap.

I tillegg opplevdes ikke bildet som like skarpt som dagens 3DTV-er og hadde også synlige striper. Dog ble vi imponerte over at man ikke trengte å se vinkelrett på TV-en - om man beveger seg litt på siden ser man fortsatt et 3D-bilde. Dybden var imidlertid ikke like god som på de siste 3DTV-ene vi har testet.

Toshiba med 3D uten briller


Kollega Loftås merket også at han ble sliten i øynene av å stå noen minutter foran TV-en, men blir dette finpusset videre, skal vi ikke se bort i fra at brilleløse TV-er med god kvalitet blir å finne i butikkhyllene i løpet av ikke alt for mange år.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også vår kommentar: 3D or not 3D?

>>Alle våre TV-tester finner du her