Topp 10-lista

Topp 10-lista

Disse 10 DVD-spillerne er i hver sin kategori de beste du kan kjøpe i dag, ifølge Home Entertainment.

Publisert
Sist oppdatert

Best for hjemmekino


Denon DVD-2800: **** £750. Ikke billig, men du får definitivt hva du betaler for - en spiller som gir deg den beste hjemmekino-opplevelsen du kan få. Musikkgjengivelsen er heller ikke ille. Solid bygget og progressiv scanning.

Topp 10-lista

Best på bilde


Arcam FMJ DV27: ***** £1.600. En kostbar affære, men billedgjengivelsen er gåsehudfremkallende. Skinner sterkest sammen med en plasma-TV eller prosjektor. Spiller alle soner, og gjengir musikk flott.

Topp 10-lista

Best på filmlyd


Pioneer DV-545: ***** £330. Et steg opp fra lillebror DV-444. Særlig lyden er kraftig forbedret, og du får Pioneer-finessene Legato PRO og Hi-Bit - som gir flere detaljer i øvre og nedre frekvensområde. Må modifiseres for å spille alle soner.

Topp 10-lista

Best på tekniske finesser


Sony DVP-NS400: ***** £250. Lavere pris enn dette får du ikke fra Sony. Derfor er antallet finesser imponerende, blant annet en innebygd Dolby digital dekoder. Glimrende bilde og lyd. Som mange andre store produsenter, beholder Sony soneinndelingen. Modifisering må til for å gjøre den sonefri.

Topp 10-lista

Best utseende spiller


Pioneer DV-444: ***** £230. En spiller som har vunnet en rekke tester. Gir flott lyd og nydelig bilde, og er den slankeste og mest minimalistiske DVD-spilleren på markedet i dag. Ingen surround-dekoder og må modifiseres for å spille alle soner, men prisen tatt i betraktning er den en god investering.

Topp 10-lista

Best på DVD-Audio


Pioneer DV-747A: ***** £850. Kostbar, men den spiller high end-lydformatene DVD-Audio og SACD i tillegg til film. Mange finesser, men betjeningen skjer fra fjernkontrollen alene for mange av dem. Likevel en av årets beste produkter.

Topp 10-lista

Best for musikk


Toshiba SD-110E: ***** £180. Blant de billigste spillerne du får. Likevel er både bilde- og lydgjengivelsen flott. I motsetning til mange andre billige spillere trives den også godt med CD-plater. Må modifiseres for å spille alle soner. Spiller ikke DVD+RW.

Topp 10-lista

Beste kombinerte spiller DVD/VHS

[Ugjyldig objekt (NAV)]


Samsung SV-DVD1E: **** £400. Kombispillere er tabu i mange entusiasters ører, men denne spilleren kan trygt kjøpes - særlig dersom du har mange VHS-filmer fra før og vil fortsette å se dem. God på lyd. Den tar ikke opp på DVD og betjeningen kan være forvirrende. Uansett en god kombinasjon.

*Følgende to DVD-spillere fås kun kjøpt i to britiske supermarkedkjeder:

Topp 10-lista

Best for begynnere


Alba DVD-113: **** £100. En ekte budsjettspiller som svært mange briter har kjøpt hos Argos-kjeden. Kurant bildegjengivelse, og den spiller DVD-plater fra alle soner. Lydgjengivelsen kunne vært noe bedre, særlig for CD-plater. Men til den prisen...

Topp 10-lista

Best for sone 1-plater


Reoc A3: ***** £100. En sjokkerende god spiller til prisen. Har fått pen omtale i tester. Både flott lyd- og bildegjengivelse, og den spiller både DVD-R og DVD+RW. I tillegg er den sonefri. Utseendet kunne vært bedre og den selges kun hos Safeway. Men er du i England...

DinSides valutakalkulator

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer