Vet du om en stor tomt, eller et tomt varehus? Tipser du Byggmax, og de velger å starte opp der, kan du få 100.000 i finnerlønn.  Foto: Byggmax
Vet du om en stor tomt, eller et tomt varehus? Tipser du Byggmax, og de velger å starte opp der, kan du få 100.000 i finnerlønn. Foto: ByggmaxVis mer

Tjen 100.000 kjappe i helgen

Byggmax gir 100.000 kroner for tips om passende tomt eller bygg.

Ønsker du å få en Byggmax i nærheten av der du bor?

Byggevarekjeden ønsker å utvide, og ønsker tips om tomter eller bygg i Norge der de kan etablere nye varehus. For å sette fart på prosessen, gjentar de fjorårets finnerlønn-stunt, og ber publikum om hjelp. Hvert tips som fører til kontrakt av tomt eller bygg, gir en finnerlønn på 100.000 kroner.

Se hvordan Byggmax' priser kom ut i vår pristest av terrasseplank.

- Vår ambisjon er 10-15 nye byggevarehus i Norge i løpet av noen år og vi ser frem til å motta tips om aktuelle tomter og bygg, forteller administrerende direktør i BYGGmax, Magnus Agervald i en pressemelding.

Her vil de bygge

Byggmax er spesielt interessert i tips om tomter og bygg på følgende steder; Haugesund, Bergen, Skedsmo/Lillestrøm, Alna/Nordre Aker, Follo/Ski, Tønsberg/Horten, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Sandnes, Molde, Ålesund, Trondheim, Moss, Hønefoss, Lillehammer og Askim/Mysen.

Og det gjelder å snu seg rundt raskt, for kun én person kan få finnerlønn i hvert område. Du må også passe på å være konkret når du tipser, det må være tips om en spesifikk tomt eller bygning, ikke område. Tomtene må være fra mellom 8.000 - 10.000 kvadratmeter, og bygg på opptil 2.500 kvadratmeter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det lønner seg kanskje også å tipse som privatperson. For om du blir eiendomsforvalteren som til slutt leier ut eller selger en eiendom til Byggmax, så utbetales det ingen finnerlønn – de 100.000 skal da istedet inngå i leien eller prisen for eiendommen.

Tips kan sendes på epost til finnerlonn@byggmax.no.