Smart: Beer cap catcher samler opp korkene, så du slipper å finne dem over alt.  Foto: Produsenten
Smart: Beer cap catcher samler opp korkene, så du slipper å finne dem over alt. Foto: ProdusentenVis mer

Tidenes smarteste øljekk?

Nå slipper du å irritere deg over korker på avveie.

Det er noe med øl og brus på glassflaske som får det til å rykke i denfølelsen-hashtagen (lover å la være). For ja, det er mer praktisk på boks, men det beste blir bedre på glassflaske.

Men så er det korkene. Uansett hvor flink man er, så havner de alltid på avveie. Dette blir det en slutt på med den smarte øljekken Beercap catcher fra den franske kjøkkenutstyrsprodusenten Trudeau.

Ingen vinopptrekker? Ikke noe problem. Du kan bruke skoen.

Selve opptrekkeren er det ikke mye revolusjonerende med. Det smarte er plastbeholderen som fanger opp korken, slik at du slipper problemet med at de flyr veggimellom, og lander et sted du ikke ser - men et sted du tråkker på den, med påfølgende vondt i fot eller ripe i gulv.

I videoen under kan du se produsenten demonstrere:


Ølkorkfangeren ble vist frem av importør Homekit på Gave og Interiørmessen denne uken, og kommer for salg til våren. Kontakt importør for forhandlere. Den rommer opp til 30 korker, og vil ha en veiledende pris på 129 kroner.

Multiåpneren Easi-Twist åpner det meste. Vi har testet

Flere smarte problemløserne

På DinSide skriver vi ofte om smarte produkter som løser hverdagsproblemer. Som det lille kortet du river hvitløk på, så du slipper å fikle med rester som sitter fast i hvitløkspressen, duggfrie speil til baderommet, eller gummistrikktrikset som sørger for at klærne blir hengende på kleshengeren, til tross for at den ikke har hakk. På Clas Ohlson selger de en jordærdeler som skåner fingre for både jordbærfarge og knivskader, og den smarte kakespaden s

Artikkelen fortsetter under annonsen