Klassisk flat-TV-stil. Og jada, med HD-materiale via parabol (1080i) gjør TVen en god jobb til prisen. Men hva med DVD og TV-signaler?
Klassisk flat-TV-stil. Og jada, med HD-materiale via parabol (1080i) gjør TVen en god jobb til prisen. Men hva med DVD og TV-signaler?Vis mer

Test: Philips 32" LCD

Det er ikke noe nytt at du får LCD-TVer i 10-tusen kroners klassen. Det som er nytt er at også de anerkjente TV-leverandørene har begynt priskuttet. Vi har testet den helt nye budsjettbomben til Philips som allerede nå ligger på nettet til rundt 12.000.

Utseendemessig får du ikke den store revolusjonen med denne modellen. Dette er en helt klassisk flatTV-stil med sidemonterte høyttalere.

I følge Philips skal denne modellen imidlertid ha fått langt bedre kontrast enn deres forrige budsjettutgave, og ser man på spesifikasjonene ser det i hvert fall lyst ut.

Det er imidlertid fortsatt forskjell på teori og praksis, så vi var spent på om TVen ville levere varene på dette punktet.

Aldri nok innganger

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.


Årets TV-nyheter levner ingen tvil, de fleste toppmodellene i 2006 vil leveres med 2 HDMI-innganger. Det er derfor morsomt å se at dette nå også begynner å komme på billig-TVene.

Vurderer du en TV i denne prisklassen er det selvsagt ingen overraskelse at det må være inngått noen kompromisser for å presse prisen ned, vi går derfor rett på sak.

Svaret på om Philipsen leverer varene får du hos vår søsterpublikasjon dingz.no.