Teppet du kan ha i bukselomma

Ultrakompakte Matador Pocket Blanket er for parken eller stranda når du ikke har mye plass til rådighet.

<B>HOLDER FOR PARKEN:</B> Det er klart det er bedre med digert ullteppe, men det tar jo også en del plass. Det gjør ikke Matador Pocket Blanket.  Foto: MATADORUP.COM
HOLDER FOR PARKEN: Det er klart det er bedre med digert ullteppe, men det tar jo også en del plass. Det gjør ikke Matador Pocket Blanket. Foto: MATADORUP.COMVis mer

Det er ikke gøy å være den eneste på sommeravslutningen uten å ha noe å sitte på. Og det fordi du husket alt det andre - bortsett fra teppet.

Da kan kanskje Matador Pocket Blanket være noe du bare kan liggende i den sekken du alltid drar med når du skal ha piknik i parken eller bare en kjapp tur på stranda.

Strandteppet som er allergisk mot sand!

Plass til fire voksne

Teppet måler 140x110 centimeter med plass to til voksne liggende eller fire sittende. Det er vanntett, punkteringssikkert og er laget av hi-tech nylon som skal tåle masse juling.

Flere bilder her:

Foto: MATADORUP.COM
Foto: MATADORUP.COM
Foto: MATADORUP.COM
Foto: MATADORUP.COM
Foto: MATADORUP.COM


I hjørnene har du lommer som du kan legge noe vekt i så teppet ikke blåser vekk, men det beste av alt er at det er enkelt å brette sammen for deretter å vrenge den lille posen som henger fast over teppet.

Prisen er heller ikke avskrekkende: 240 kroner koster det få den hit (absolutt alt inkludert).

La iskald nysnø rense teppet for deg

Her kan du se hvor lett det er å brette den sammen:

Alt om teppe