<B>METAMORFOSE:</B> Vanlig gulv i ene øyeblikket, spenstig svømmebasseng i neste. Forvent bare ikke at forvandlingen er gjort på et blunk. Dette tar litt tid.
METAMORFOSE: Vanlig gulv i ene øyeblikket, spenstig svømmebasseng i neste. Forvent bare ikke at forvandlingen er gjort på et blunk. Dette tar litt tid.Vis mer

Svømmebasseng med mye attåt

Dette er virkelig en oversvømmelse å bli glad i.

Det er vanskelig å si hvor mange "team med unge, dynamiske og flerspråklige ingeniører med internasjonal bakgrunn fra og inngående innsikt i svømmebassengindustrien" det finnes, men noe sier meg at de ville fått plass i en garderobe på en barneskole.

Slik presenterer nemlig bakmennene og -damene i belgiske Hydrofloors seg selv, og de har all grunn til å være stolte av hva de har gjort, selv om det ikke kommer til å stanse noen kriger eller forhindre hungersnød.

The Movable Floors er en av de mest oppsiktsvekkende svømmebassengløsningene vi har sett.

Minst to fordeler

Konstruksjonen er bygget med tanke på to ting: Plassbesparelse og sikkerhet for barna. Innendørs svømmebasseng av en viss størrelse spiser opp det meste du måtte ha av kjellerareal, så fremt du ikke tilhører den absolutte fiffen med bolig større enn en liten hovedflyplass, og derfor er svømmebassenget fra Hydrofloors begge deler: Både kjellerareal og basseng.

ELEGANT: Hvis du liker å skjule samtidig som du viser deg fram er dette løsningen for deg.
ELEGANT: Hvis du liker å skjule samtidig som du viser deg fram er dette løsningen for deg. Vis mer


Når bassenget ikke er i bruk, ligger det under det som ser ut som et vanlig gulv, men som er lokket som dekker til bassenget. Ved et knappetrykk senkes gulvet ned i bunn av bassenget, som samtidig fylles - langsomt - med vann. Som videoen under viser er det litt av et skue.

25 grader i vannet, hele sesongen: Bygget svømmebasseng i hagen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere nivå

Gulvet kan stoppes før det er senket helt til bunns, hvis du for eksempel ønsker å la barna beholde føttene på bakken samtidig som hodet er over vannet. Forskning har vist at dersom barn ikke har denne muligheten er ikke svømmebasseng fullt så morsomme.

En annen hyggelig bieffekt med et slikt gulvbasseng er at energikostnadene reduseres, ettersom oppvarmingskostandene av bassenget synker når det er tildekket.

Det er ikke kjent hvor mye den spektakulære kjellerkonstruksjonen koster, men vi kan garantere at den befinner seg med begge beina godt plantet i må du spørre har du ikke råd-kategorien.