<B>FUKTFJERNER:</B> Dette skal være verdens første "prestasjonslaken", og er egentlig ment for idrettsfolk. Folk som turner i senga bør likevel ikke føle seg fremmed her. Foto: Produsenten
FUKTFJERNER: Dette skal være verdens første "prestasjonslaken", og er egentlig ment for idrettsfolk. Folk som turner i senga bør likevel ikke føle seg fremmed her. Foto: ProdusentenVis mer

Svetter du mye i senga?

Da kan Sheex-lakenet være løsningen.

At ordet "prestasjon" kan knyttes til joggesko, bilmotorer, smøring og langrennsski virker helt naturlig, men hva hvis vi skulle finne på å smi det sammen med nattbord? Eller skohyller? Gafler?

Eller hva med et laken?

Les også: Aldri mer sjuskete seng!

Prestérer du i senga?

Den amerikanske lakenprodusenten Sheex lanserer nå det de kaller "verdens første prestasjonslaken", og hvis noen av våre lesere nå begynner å leke med private grisevitser er de tilgitt.

Likevel, Sheex har faktisk ikke sengeakrobatene fremst i tankene - det er i hvertfall den offisielle versjonen.

Sheex har laget prestasjonslakenet for noe så puritansk som idrettsfolket. Produsenten påstår til og med at det er atleter som står bak designet. Det betyr ikke at du skal bruke dette som påskudd for å korte enda mer ned på tiden det tar deg å gå fra null til hundre.

Les også: Sengetøy med ekstra piff.

- Fukten forsvinner

Laknene er laget på en slik måte at svette og annen fukt raskt trekkes bort fra kroppen, blant annet ved hjelp av en tekstilmiks bestående av mikrofiberpolyester (82%) og Lycra kunstfiber (18%). Sheex-serien skal dessuten være "luksuriøst myk", og mikrofiberbruken tillater blant annet at stretchlaknene kan strekkes i fire retninger.

KLASSELAKEN: Det er ikke tvil om at Sheex-laknene ønsker å innynde seg hos den øvre delen av middelklassen. Foto: SHEEX
KLASSELAKEN: Det er ikke tvil om at Sheex-laknene ønsker å innynde seg hos den øvre delen av middelklassen. Foto: SHEEX Vis mer

Det lokkes også med avanserte formler for å hindre falming, krymping og skrukking, og elastisiteten skal være så bra at laknene uten videre kan brukes på alle former for madrasser.


Tenke seg til.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvis du er tilbøyelig til å oppleve svette mareritt i enten våken eller sovende tilstand bør du vite at lakensettene kommer i flere forskjellige modeller, mens prisene for komplette sett begynner på rundt 200 dollar, eller drøye 1100 kroner. Settene inkluderer dynetrekk, laken og to putetrekk.

Sheex sender foreløpig ikke til Norge, men send dem en e-post hvis du er interessert. Det er utrolig hva en e-post kan føre til.

Les også: Se, senga snakker!