Sushipinner for nybegynnere

Nybegynnerpinner trenger ikke koste skjorten. Vi viser deg hvordan du lager dem selv.

Lei av å miste sushibiten i soyasausskålen? Vi viser deg hvordan du lager begynnerpinner.  Foto: Per Ervland
Lei av å miste sushibiten i soyasausskålen? Vi viser deg hvordan du lager begynnerpinner. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige fredag skrev vi om kjøkkendingsene som redder fredagskvelden, enten du er tradisjonell pølsespiser, liker taco - eller har hevet deg på sushi-bølgen sammen med mer enn en million andre nordmenn.

Det var mange som lot seg imponere av de smarte pinnene hvis støtte også kan gjøre dem om til nybegynnerpinner, men prisen på 298 kroner kan nok bli litt stiv for mine-dine - og våre barn.

Det finnes imidlertid rimeligere alternativer hvis du vil kjøpe, blant annet fra den danske produsenten Rice (fås i en rekke interiørbutikker og kjeder) og fra nettstedet Favoritsaker.se.

Det billigste er likevel å lage dem selv ved hjelp av engangspinner og en helt vanlig gummistrikk, eller i vårt tilfelle en hårstrikk.

Slik gjør du:

Fremgangsmåten er enkel, og du lager selv et par til sushibegynneren før serveringspersonalet klarer å ta bestillingen deres. Se video - eller trinn for trinn-bilder med beskrivelser i bildekarusellen under.


Trinn for trinn


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer