<b>LUR LØSNING:</b> Stowaway gir deg ekstra oppbevaring uten å gjøre krav på ekstra plass. Foto: Produsenten
LUR LØSNING: Stowaway gir deg ekstra oppbevaring uten å gjøre krav på ekstra plass. Foto: ProdusentenVis mer

Supersmart oppbevaring på badet

Badekaret som rommer mer enn vann.

Dette er løsningen for deg som har et lite bad, men som fremdeles ikke ønsker å gi avkall på badekaret.

Badekarpanelet Stowaway fra britiske GW International har lagringsplass til det meste av flasker og stæsj du måtte ha på badet.

Utenpå ditt gamle

Det geniale med Stowaway er at du ikke trenger å kjøpe et helt nytt badekar for å få tilgang til den smarte løsningen. Dette er et badekarpanel, som du altså setter utenpå selve karet. De fleste med badekar har enten baderomspaneler hektet på utenpå karet for å skjule den lite flatterende utsiden av selve karet - om du ikke er blant dem med kar med løveføtter eller innebygde kar.

Miniboblekar er redningen for deg som ønsker bobler men som har liten plass

Salgsstart

Stowaway ble presentert for markedet i mars i år, og er ventet å skulle være på markedet i Storbritannia 1. september. De smarte badekarpanelene er designet av GW International, og kan brukes på hvilke som helst frittliggende kanter av badekaret. Panelene vippes utover i øverkant, ved hjelp av et håndtak. Panelene har forkrommede kurver på innsiden for oppbevaring.

Flere smarte oppbevaringsløsninger

Ikea-smart

Joda, vi har sett mange kule badekar-konsepter i løpet av årene, som for eksempel dette kombinerte badekaret og servanten eller badestampen Dutchtub. Men dette er i alle fall den smarteste og enkleste løsningen å skape mer oppbevaringsplass på et lite baderom, som vi har sett i det siste. Det lukter egentlig litt Ikea av det hele ... Men der ble de altså tatt ved snuten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her er Ikea-nyhetene 2010

Badekaret ble lansert på hus og hjem-messen KBB Birmingham tidligere denne måneden. For informasjon om pris og forhandlere, kan du sende en e-post til Tony Clifford i GW International.